TOKİ’den o ilde olanlara bomba fırsat! Ayda 4.750 TL ödeme yapmak yeterli olacak

Uygun aylık ödeme taksitleri ile ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara müjdeli haber yine TOKİ tarafından verildi. TOKİ, Ankara'nın Etimesgut ilçesinde 119 adet konutu aylık 4.750 TL’den başlayan fiyatlarda satışa çıkartacak.

06.03.2024-16:27 - (Son Güncelleme: 06.03.2024-16:27) TOKİ’den o ilde olanlara bomba fırsat! Ayda 4.750 TL ödeme yapmak yeterli olacak

TOKİ yine dar gelirli vatandaşların yüzlerini güldürecek konut projelerine peş peşe imza atacağını duyurdu. 22 farklı konut projesi ile Bingöl, Iğdır, Kocaeli, Erzurum, Kırklareli, Bolu, İzmir, Ankara ve Çankırı’da ev sahibi yapacağını açıkladı. Başlatılan konut projeleri kapsamında Ankara’nın Etimesgut ilçesinde 119 adet konut satışa çıkartılacak. Eğer sizlerde TOKİ tarafından uygun fiyatlarla ev sahibi olmak istiyorsanız; kaçmaz nitelikteki ihale 22 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek. Geri sayımın başladığı konut ihalesi kapsamında Ankara’nın Etimesgut ilçesinde ev sahibi olmak mümkün olacak. 

TOKİ güncel konut projeleri 2024

Ankara Etimesgut’ta uygun fiyatlı daireniz hazır olacak

Ankara'nın ili Etimesgut ilçesinde TOKİ tarafından yeni bir konut projesine imza atıldı. Ankara ile Etimesgut ilçesi Bahçekapı mahallesi Jandarma Genel Komutanlığı Şehit Orgeneral Eşref Bitlis Kışlası 119 konut inşaatı ile alt yapı ve çevre düzenlemesi ikmal işi kapsamında 119 adet konut satışa çıkartılacak. 22 Mart 2024 tarihinde ihalesi gerçekleştirilecek olan konutlar için ihale saati ise 14:00 olarak belirlendi. Ankara’da satışa çıkartılacak uygun fiyatta konut kampanyası için örnek fiyatlandırma tablosu da oluşturuldu. Sizlerle TOKİ tarafından uygun fiyatlarla Ankara’da konut sahibi olmak istiyorsanız kesinlikle bu fırsata göz gezdirmelisiniz.

TOKİ güncel konut projeleri 2024

TOKİ toplamda 28 farklı projede konut satışı gerçekleştirecek

TOKİ Ankara Etimesgut ilçesinde başlatılacak konut ihalesinin yanı sıra 27 farklı ihaleye daha imza atacağını paylaştı. Ankara dışında İstanbul, Bingöl, Iğdır, Kocaeli, Erzurum, Kırklareli, Bolu, İzmir, Zonguldak, Çankırı, Bilecik, Rize, Artvin, Konya, Erzincan, Çorum gibi illerde de TOKİ tarafından yeni konut kampanyalarına imza atılacak. 7 Mart 2024 tarihinde başlayacak olan ihale süreçleri 25 Nisan 2024 tarihine kadar devam edecek. 

 

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal