TOKİ'den kira öder gibi ev almak isteyenlere yeni fırsat! 240 aya varan vadeyle Mayıs sonu kampanyası

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapılan açıklamada yeni konut satışları hakkında bir duyuru yapılırken, Mayıs ayı sonunda bitecek olan kampanyanın da detayları paylaşıldı.

28.05.2022-00:15 - (Son Güncelleme: 28.05.2022-17:34) TOKİ'den kira öder gibi ev almak isteyenlere yeni fırsat! 240 aya varan vadeyle Mayıs sonu kampanyası

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) uygun fiyatlarla kira öder gibi ev sahibi olmak isteyen vatandaşların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Bu çerçevede Mayıs ayı sonuna doğru TOKİ'de yeni konut satışlarının yapılmaya başlanacak. Aylık geliri 10 bin TL'yi geçmeyen ve 240 aya varan vadeyle ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar yeni konut satışları hakkında başvuruları da merakla bekliyor.

TOKİ'nin yeni konut satışlarına ilişkin son aktarılan bilgilerde alt ve orta gelir grubunda olan vatandaşların başvuru yapabilecekleri konutların fiyatlarına kurumun internet sitesi üzerinden ulaşılabileceği öğrenildi. Hazırlanan son projede 96 adet konutun inşaası kapsamında yapılacak olan 56 adet konut satışa sunulacağı ve bu çerçevede satışa sunulacak olan 36 konutun 2+1, 20 adet konutu ise 3+1 olacağı belirtildi.

TOKİ'den Mayıs sonu kampanyası

"TOKİ'den Mayıs sonu kampanyası"

16 Mayıs tarihinde başlatılan TOKİ konut kampanyasında 10 bin TL peşinat ödeyerek 2+1 ya da 3+1 sıfır ev almak isteyen vatandaşların başvurularının bir an önce yapılması gerektiğini söyleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, dar gelire sahip olan ailelerin merakla bekledikleri TOKİ projelerinde 2+1 ve 3+1 sıfır ev fırsatında yararlanmak için sona yaklaşıldığını belirtti.

Bakan Murat Kurum, bu güne kadar 1 milyon 137 bin konutun yapıldığı bilgisini paylaşarak son zamanlarda büyük ilgi gören 150 bin konut projesi kapsamında da aylık geliri 10 bin TL'yi geçmeyen vatandaşların yeni kampanya dahilinde 240 aya varan vade seçenekleriyle 2+1 veya 3+1 dairelere sahip olabileceklerini söyledi.

Hüsna Gizem Güven
husnagguven@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal