TOKİ'den 0.49 faizli 240 ay vade ile ucuza ev müjdesi ve 100 bin sosyal konut projesi detayları!

AK Parti'den ucuz ev almak isteyen vatandaşları sevindirecek bir son dakika açıklaması geldi. TOKİ'den 0.49 faizli 240 ay vade ile ucuza ev müjdesi ve 100 bin sosyal konut projesi olduğu açıklandı. Peki şartlar ne olacak? İşte merak edilen konunun detayları sayfamızda yer almaktadır.

18.04.2022-22:13 - (Son Güncelleme: 18.04.2022-22:13) TOKİ'den 0.49 faizli 240 ay vade ile ucuza ev müjdesi ve 100 bin sosyal konut projesi detayları!

Ak Partiden gelen son dakika açıklamalarına göre, ucuz ev almayı düşünen vatandaşları sevindirecek haberler verildi. Merkez yönetimi toplantısının ardından, kameralar karşısına konuşma yapmak için geçen Ak Parti sözcüsü Ömer Çelik, gündemi ilgilendirecek önemli bilgiler paylaştı. Yapmış olduğu konuşmasında, ucuz ev almak isteyen vatandaşlarımıza, önümüzdeki günler içerisinde Toki 100 bin sosyal konut projesinin bilgilerini açıklayacağını söyledi.

TOKİ'den 0.49 faizli 240 ay vade ile ucuza ev müjdesi ve 100 bin sosyal konut projesi detayları!

TOKİ'den 100 bin sosyal konut projesi detayları nasıldır?

Çelik yapmış olduğu açıklamasında, "Geçtiğimiz günlerde cumhurbaşkanımız 2053 Ulaştırma ve Lojistik ana planını açıklamıştı. Bu, Türkiye'nin nasıl bir oyun değiştirici, geleceğe hazırlanan bir ülke olduğunun yepyeni bir örneği." ifadelerine yer verdi ve Türkiye'nin 20543 hedeflerinin altını çizdi ve koronavirüs salgını ile ilgili "Bugünlerde normalleşmeyi daha çok yaşıyoruz. Eski halimize tam dönmedik ama oraya doğru ilerliyoruz. 804 hastanenin yoğun bakımında Kovid-19 hastası kalmaması güzel bir olay. Bundan sonra Bilim Kurulunun aldığı kararlara kademe kademe uyarak daha normal günlere ulaşmayı umuyoruz." dedi.

Ömer Çelik devam ettiği açıklamasında ise, ucuz ev almayı düşünen vatandaşlarımıza müjdeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın vereceğini ve TOKİ 100 bin sosyal konut projesinin ise hayata geçirilerek en kısa zamanda tamamlanmayı planlandığını belirtti. 81 il'i kapsayacak olan TOKİ projesi üzerinde Çevre,Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı çalışmalarını sürdürmektedir. Ayrıca Cumhurbaşkanımız haziran ayı zamanında bir çok güzel haberlerle açıklamalarda bulunacağını söylemiştir.

Toki'den ev almayı düşünen vatandaşlarımız 100 bin sosyal konut kapsamındaki projede, 0,49 faizle ve 240 ay vade ile , normal kiralardan daha düşük tutar ödeme yaparak ev sahibi olabilecekler. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal