TOKİ kuraları çekildi mi, ne zaman başlayacak? TOKİ çekilişleri başladı mı, hangi tarihte?

6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli deprem sebebiyle 7 Şubat Salı günü gerçekleşmesi gereken İzmir ve Afyonkarahisar TOKİ konut kura çekilişleri ertelenmişti. Konut kuralarının yeniden ne zaman başlayacağını öğrenmek isteyenler arama motorlarını meşgul ediyor. Peki TOKİ kuraları çekildi mi, ne zaman başlayacak? TOKİ çekilişleri başladı mı, hangi tarihte? İşte detaylar...

13.02.2023-16:15 - (Son Güncelleme: 13.02.2023-16:15) TOKİ kuraları çekildi mi, ne zaman başlayacak? TOKİ çekilişleri başladı mı, hangi tarihte?

Mart ayına kadar tamamlanması beklenen TOKİ konut kura çekilişleri, geçtiğimiz Pazartesi günü Kahramanmaraş’ta yaşanan şiddetli depremler sebebiyle geçici olarak durdurulmuştu. Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı projesi olarak gösterilen İlk Evim projesi konut kura çekimlerinin ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Peki TOKİ kuraları çekildi mi, ne zaman başlayacak? TOKİ çekilişleri başladı mı, hangi tarihte?

TOKİ kuraları çekildi mi, ne zaman başlayacak?

İzmir, Afyonkarahisar, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'da gerçekleştirilecek kura çekilişleri ertelendi. Önümüzdeki haftalarda kura çekimlerine yeniden devam edilmesi bekleniyor. 

TOKİ Kura

TOKİ çekilişleri başladı mı, hangi tarihte?

TOKİ, konut kura çekimlerinin ertelenmesiyle ilgili olarak şu açıklamalara yer verdi:

"250 Bin Sosyal Konut Kampanyası Kapsamında Hak Sahibi Belirleme Kura Töreni Yaşanan Doğal Afet Sebebiyle İleri Tarihe Ertelenmiştir. Kura Tarihi ve Saati İdaremizce Belirlenerek Web Sayfasında Yayınlanacaktır."

TOKİ kura iadesi nasıl alınır?

TOKİ çekilişlerinde ismi gözükmeyen vatandaşlar, başvuru bedeli olan 500 TL’yi parayı yatırdıkları bankanın yetkili şubelerinden veya ATM’lerinden geri alabilirler.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal