TOKİ Çatalca ve Silivri kura çekimleri devam ediyor: İşte kura sonuçları ve isim listesi

TOKİ İstanbul kurları Çatalca ve Silivri ile devam ediyor. 16 Mart- 19 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek kuralar tamamlanırken başvurularını gerçekleştiren binlerce vatandaş “TOKİ İstanbul (Çatalca ve Silivri) kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman saat kaçta açıklanacak, isim listesi sonuç sorgulama nasıl yapılır?" sorularına yanıt aramakta.

30.03.2023-11:26 - (Son Güncelleme: 30.03.2023-16:33)

İlk Evim İlk İş Yerim İlk Evim Arsa projelerinde konut sahibi olmaya hak kazananlar belli olurken Tuzla için süreç geçtiğimiz gün bitti. Sırda ise İstanbul TOKİ kura çekilişleri var. İşte TOKİ İstanbul (Silivri – Çatalca) kura sonuçları sorgulama ekranı ve tüm bu detaylar

Akşam’da yer alan habere göre, TOKİ İstanbul (Tuzla) kura çekimleri tamamlandı ve sonuçlar belli oldu. Geriye kalan ilçeler olan; Çatalca, Selimpaşa, Arnavutköy, Başakşehir, Esenler için heyecan dolu süreç ise şimdi başlıyor.

TOKİ İstanbul (Tuzla) kura çekimi tamamlandı ve sonuçlar belli oldu. Diğer ilçeler olan; Çatalca, Selimpaşa, Arnavutköy, Başakşehir, Esenler için heyecan dolu süreç ise şimdi başlıyor. Bugün 540 konutla Çatalca ve 200 konutla Silivri Selimpaşa ilçeleri için kuralar gerçekleşecek. Bu kapsamda ise "TOKİ İstanbul (Çatalca ve Silivri) kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman saat kaçta açıklanacak, isim listesi sonuç sorgulama nasıl yapılır?" soruları yanıt arıyor. İşte bugünkü çekilişle beraber TOKİ İstanbul Çatalca ve Silivri Selimpaşa kura sonuçları sorgulama ekranı.

TOKİ İstanbul kura çekilişleri 19 Nisan 2023 tarihinde tamamlanacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi "İlk Evim" projesinde İstanbul kura çekilişleri 16 Mart-19 Nisan tarihleri arasında yapılacak.

Kura çekim tarihleri

16 Mart'ta başlayan Tuzla kuraları, 29 Mart 2023 Çarşamba günü sona erdi.

''İlk Evim'' adlı 250 bin sosyal konut projesinde kura çekimleri, 81 ilde 3,5 ay gibi kısa bir sürede tamamlandı.

İstanbul'da inşa edilecek 50 bin sosyal konut için hak sahibi belirleme kurası Tuzla, Çatalca, Selimpaşa, Arnavutköy, Başakşehir, Esenler ilçelerinde 16 Mart- 19 Nisan tarihleri arasında noter huzurunda çekilecek.

TOKİ İstanbul kura çekilişi 16 Mart'ta Tuzla ilçesi ile başladı ve 29 Mart 2023 tarihinde sone erdi.

TOKİ Tuzla kura çekimi Tuzla Belediyesi'nin kurduğu çadırlarda gerçekleştiriliyor. Çekilişlerin tamamlanmasının ardından Tuzla'da 29 bin 920 konut hak sahiplerini bulmuş oldu.

İlçe ilçe TOKİ İstanbul kura çekimi tarihleri takvimi

Çatalca'da 540 ve Selimpaşa'da 200 konut için hak sahibi belirleme kurası 30 Mart'ta Silivri Alibey Spor Salonu'nda noter huzurunda gerçekleştirilecek.

250 bin kura çekimi tamamlandı

TOKİ Çatalca ve Silivri ile İstanbul kuraları devam ediyor! TOKİ İSTANBUL (Silivri – Çatalca) kura sonuçları sorgulama ekranı ve isim listesi!

Arnavutköy, Başakşehir, Esenler ilçelerinde inşa edilecek 28 bin 340 konut için hak sahibi belirleme kurası ise 1- 19 Nisan tarihleri arasında Bağcılar Olimpik Spor Merkezi Salonu'nda noter huzurunda çekilecek. İstanbul kuralarının tamamlanmasının ardından "İlk Evim" projesi kuraları sona erecek.

TOKİ Çatalca ve Silivri ile İstanbul kuraları devam ediyor! TOKİ İstanbul (Silivri – Çatalca) kura sonuçları sorgulama ekranı ve isim listesi!

İşte, TOKİ İstanbul kura tarihleri takvimi şöyle:

16-29 Mart 2023: Tuzla 20 bin 920 konut

TOKİ Çatalca ve Silivri ile İstanbul kuraları devam ediyor! TOKİ İSTANBUL (Silivri – Çatalca) kura sonuçları sorgulama ekranı ve isim listesi!

30 Mart 2023: Çatalca 540 konut

30 Mart 2023: Silivri Selimpaşa 200 konut

1-19 Nisan 2023: Arnavutköy, Başakşehir, Esenler 28 bin 340 konut

Ömer Faruk Ekinci
ekomerfaruk@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal