TOKİ %25 indirim kampanyasına imza atıyor! Kimleri kapsayacak tek tek belli oldu

Her sene olduğu gibi 2024 yılında da Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından indirim kampanyasına imza atılacak. Hazırlıkların başladığı %25 indirim kampanyası TOKİ’den konut almış ve ödemelerini düzenli şekilde devam eden vatandaşlar için geçerli olacak.

26.03.2024-17:35 - (Son Güncelleme: 26.03.2024-17:35) TOKİ %25 indirim kampanyasına imza atıyor! Kimleri kapsayacak tek tek belli oldu

TOKİ’den konut alan vatandaşlara her yıl müjdeli haber duyurulmaya devam ediliyor. Geçtiğimiz seneye kadar her yıl düzenli olarak yapılan %25 indirim kampanyasının 2024 yılında da yapılması için hazırlıklara başlandı. Henüz ne zaman başlayacağına yönelik resmi bir açıklama gelmemişken, kampanyadan yararlanacak olan vatandaşların kimler olduğu ise tek tek açıklandı. Daha önceden TOKİ’den konut almış ve her ay düzenli şekilde ödemesini eksiksiz gerçekleştiren vatandaşlar, 2024 yılında da söz konusu olacak %25 indirim kampanyasından faydalanabilecek.

TOKİ %25 indirim kampanyasına imza atıyor! Kimleri kapsayacak tek tek belli oldu

TOKİ %25 indirim kampanyasından kimler yararlanabilir? 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında her yıl düzenli olarak TOKİ’den konut alan vatandaşlara %25 indirim kampanyası sunulmaya devam ediliyor. Vatandaşların, yıl fark etmeksizin daha önceden TOKİ’den konut satın almış ve ilk taksiti ödemiş olmaları gerekiyor. Buna ek olarak geriye dönük herhangi bir ödenmemiş taksitin bulunmaması ya da emlak vergisi borçlarının olmaması şartı da mevcut. 12 veya daha az konut taksiti kalmış vatandaşlar ise söz konusu olan bu kampanyadan faydalanamayacak.

TOKİ %25 indirim kampanyası ne zaman başlayacak?

Her yıl TOKİ’den ev sahibi olmuş vatandaşlar için başlatılan bu özel kampanyanın 2024 yılı çalışmalarına başlanmış durumda. Ancak söz konusu olan kampanyanın henüz hangi tarihlerde başlayacağı ve daha detaylı şartları hakkında resmi bir açıklama gelmedi. 2023 yılında 21 Eylül 2023 tarihinde başlamış olan kampanya, 19 Ekim 2023 tarihine kadar başvuruları topladı. Bu sene içerisinde de geçtiğimiz senelere göre yakın tarihlerde kampanyanın başlayacağı aktarılıyor. 2024 TOKİ indirim kampanyasına yönelik başvuruların ve diğer tüm detayların ise Nisan ayı içerisinde duyurulması beklentiler arasında.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal