07.06.2022-12:09 (Son Güncelleme:20.07.2023-17:48)


1

Tokat’ın Almus ilçesine 6 km uzaklıkta olan ormanda gezintiye çıkan vatandaş, gördükleri üzerine polisi aradı. Bulduklarını ihbar ettikten hemen sonra polis ekipleri olay yerine geldi. Gördüklerine inanamayan polis ekipleri inceleme başlattılar.



2

İnceleme sonucu insan kemikleri, kafatası, tabanca ve çanta bulan polis ekipleri, kimlik tespiti için devlet hastanesinin morguna götürdüler. Polis ekipleri kemiklerin, geçtiğimiz yıldan itibaren kayıp olan polis memuru Musa Tüzün’e ait olabileceğinden şüphelendiler.



3

Konu ile ilgili Tokat Valiliği yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada ''Bugün Almus ilçe merkezine 5-6 km uzaklıkta bulunan ormanlık alanda bir vatandaşın kemik parçaları bulduğunu ihbar etmesi üzerine olay yerine intikal eden Almus İlçe Emniyet Amirliği ekiplerince olay yerinde çalışmalar başlatılmıştır.



4

Yapılan değerlendirmeler ve çevrede bulunan bazı deliller sonucu buluntu kemik parçalarının, ailesi tarafından 28.10.2021 tarihinde kayıp müracaatında bulunulan Almus İlçe Emniyet Amirliğinde görevli polis memuru Musa Tüzün'e ait olduğu değerlendirilmektedir. Olayla ilgili soruşturma devam etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur'' sözlerine yer verdi.



5



6



7



8

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr