Tokalaşmak İsterken Vurularak Öldürüldü

Adana'da meydana gelen olayda, berber kalfası bir gün önce tıraş ettiği kişi tarafından öldürüldü. Kameralara yansıyan olayda, kalfanın tokalaşmak isterken silahla vurulduğu görüldü.

11.07.2020-11:36 - (Son Güncelleme: 11.07.2020-11:14) Tokalaşmak İsterken Vurularak Öldürüldü

Olay, 8 Temmuz günü Adana'nın Seyhan ilçesi Kocavezir Mahallesi 32001 Sokak’ta meydana geldi. İddialara göre berberde kalfalık yapan Aytekin Kıyga (44) bir gün önce tıraş ettiği Güney T. (24) tarafından vuruldu. Hastaneye kaldırılan Kıygan, hayatını kaybetti.

TOKALAŞMAK İÇİN YAKLAŞTI

Olay iş yerinde bulunan güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, Güney T.'nin berbere geldiği ve bir süre tedirgin bir şekilde durduğu görüldü. Daha sonra Kıyga zanlının yanına giderek tokalaşmak istedi ve elini uzattı. Bu sırada zanlı yanında bulunan tabancayı çıkartarak Kıyga'yı vurmak istedi. Tabanca tutukluk yaparken, Kıyga zanlının elinden tabancayı almak için hamlede bulundu. Zanlı geriye doğru çekilerek birkaç el ateş etti ve Kıyga'yı vurdu. Zanlı daha sonra olay yerinden kaçarak uzaklaştı. 

AZMETTİRİLDİĞİNİ SÖYLEDİ

Olayın ardından Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri kısa süre içerisinde Güney T.'yi yakaladı. Güney T. ifadesinde kendisini  Mesut T. isimli birinin azmettirdiğini, öldürdüğü kişiyle azmettirenin arasında alacak verecek meselesi olduğunu bu nedenle vurdurduğunu söyledi. Bunun üzerine Mesut T. de gözaltına alınırken, şahıs suçlamaları kabul etmeyerek p hem öleni hem de öldüreni tanımadığını söylemişti. Zanlılardan Güney T. tutuklanmış, Mesut T. ise ev hapsi tedbiriyle tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

Öte yandan  Aytekin Kıyga’nın şarkıcı olduğu öğrenildi. Çok sayıda klibi olduğu ortaya çıkan Kaygı'nın şarkılarının binlerce kişi tarafından izlendiği görüldü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal