TOGG'un solladığı aracın sürücüsü konuştu! 'Satışa çıkar çıkmaz ilk yazılanlardan birisi olacağım'

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG, gece yarısı yolda seyahat ederken görüntülendi. TOGG'un görüntüsü sosyal medyada gündem oldu. Videonun sahibi olan Savaş Keşcioğlu ise TOGG ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Keşçioğlu, "TOGG’u bu kadar yakından gördükten sonra şunu söyleyebilirim; satışa çıkar çıkmaz ilk yazılanlardan birisi olacağım." açıklamasında bulundu.

05.07.2022-11:27 - (Son Güncelleme: 05.07.2022-11:29)

Türkiye'nin gururu TOGG'un C-SUV tipi, Osmangazi Köprüsü etrafında test sürüşü yaparken bir vatandaşın telefon kamerasına saniye saniye yansıdı. Yerli otomobilin yol tutuşu ve manevra kabiliyeti izleyenleri adeta kendisine hayran bıraktı.

Üç yıldır 400 HP gücünde 700 Nm torka sahip Jaguar I-PACE kullandığını belirten Savaş Keşcioğlu o anları ise şu şekilde anlattı:

TOGG'u yakından görünce heyecanlandıklarını ve videosunu çekmek istediklerini belirterek, 'İstanbul yönünde Osmangazi Köprüsü'ne doğru seyrederken saat 23.45-23.50 gibi TOGG'u gördük. O anda 90 km/s sabit hızla gidiyorduk. TOGG'da iki kişi vardı, biz de iki kişiydik. Gördükten sonra heyecanla hızlanarak TOGG'u yakalamaya ve videosunu çekmeye başladık.' açıklamasında bulundu.


'Aracımı satıp TOGG almak istiyorum'

TOGG'un satışa çıkar çıkmaz satın alacağını belirterek sözlerine şu şekilde devam etti, 'Gece saatleri olduğu için yol boştu. Ben performanslı bir elektrikli otomobil kullanıyorum. Aracımın 0-100 km/s hızlanması 4.5 saniye. Bizim araçtan hissettiğimiz TOGG'un en az bu kalibrede, yani kullandığım araca benzer performansta bir araç olduğudur. Aracın özellikle 80-120 km/s hızlanması muazzam, ilk çekim anında hızla geldiği için fark edemedim, fakat ikinci videoda bu çok daha açık şekilde ortaya çıktı.' dedi ve sözlerine şu şekilde devam etti, 'Belirttiğim gibi 3 yıldır performanslı elektrikli araç kullanıcısıyım. TOGG'u bu kadar yakından gördükten sonra şunu söyleyebilirim; satışa çıkar çıkmaz ilk yazılanlardan birisi olacağım. Mevcut aracımı satıp bir tane almak istiyorum. Bir Türk vatandaşı, otomobil aşığı bir insan olarak lansman gününü ve aracın yollarda olacağı anı artık iple çekiyoruz.' açıklamasında bulundu.

İbrahim Turna
ibrahim_313@outlook.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal