TOGG’un dikkat çeken detayı ortaya çıktı: Şarj cihazı ilk defa görüntülendi

Yılbaşında yollarda olması beklenen TOGG’un önemli bir detayı daha ortaya çıktı. TOGG’un şarj ağı üretimini gerçekleştirilen Trugo’ya özel üretilen şarj cihazları ilk kez görüntülendi. Cihazlar kurulum amacıyla 81 ilde yer alacak. Detaylar haberimizde...

24.09.2022-09:16 - (Son Güncelleme: 24.09.2022-14:58)

Yerli otomobil TOGG’un banttan ineceği tarih heyecanla bekleniyor. Süreç hızla ilerlerken, TOGG’un yeni bir detayı daha ortaya çıktı. Vestel’in  TOGG’un şarj ağı üretimini gerçekleştirilen Trugo’ya özel ürettiği şarj cihazları ilk kez görüntülendi. Cihazlar kurulum amacıyla 81 ilde yer alacak. 

Şarj cihazı ilk defa görüntülendi

Trugo’nun Twitter hesabından yapılan duyuruda, ‘’Togg kurucu ortaklarından Vestel'in Türkiye’de, Trugo'ya özel ürettiği 180 kW gücündeki şarj cihazları kurulum için hazır. Trugo ile elektrikli araç kullanıcıları Türkiye'nin 81 ilinde yüksek performanslı şarj altyapısıyla, kesintisiz bir deneyim yaşayacak." ifadelerine yer verildi.

TOGG şarj aleti

Uçtan uca kesintisiz 

TOGG’un Twitter hesabı da konu hakkında bir paylaşım yaptı. Paylaşımda "Uçtan uca kesintisiz bir kullanıcı deneyimi için çalışmalarımız planlarımız doğrultusunda devam ediyor." sözleri kendisine yer buldu. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal