TOGG'dan 100.yüzyıla özel yeni model: Beyond X

Las Vegas’ta düzenlenen CES2023’ün açılış konuşmasını Togg CEO’su Gürcan Karakaş yaptı. Togg’un yeni modeli olan Beyond X ile ilgili detayla paylaştı.

06.01.2023-09:23 - (Son Güncelleme: 06.01.2023-17:44) TOGG'dan 100.yüzyıla özel yeni model: Beyond X

Karataş, “Cumhuriyetimizin 100. yılına özel olarak üretilecek 2023 adet özel NFT serisini açık artırma yöntemiyle kullanıcılarımızla buluşturacağız. NFT sahipleri akıllı cihazın ön siparişine katılma hakkı ve sıralama önceliğine sahip olacak.” İfadelerini kullandı.

ABD’de düzenlenen ve dünyanın en büyük teknoloji fuarı olan CES bu yıl birbirinden farklı ve görkemli teknolojilere kapılarını açtı. Akıllı telefonlardan, Bileşim teknolojilerine kadar birçok farklı teknoloji görücüye çıkardı.

Yeni model Beyond X

CEO Gürcan Karakaş, Mart 2023'te satışlarına başlanacak C SUV modeliyle ilgili önemli bir detay paylaştı. Karakaş, ilk modellerinin ön sipariş sürecini ilk kez paylaştı. Türkiye'nin Otomobili Togg da yepyeni bir konsept ile ABD'deki fuarda teknoloji dünyasının gözlerini üzerine çevirmesini sağladı. Geçtiğimiz yıl otomobil konseptini ilk kez görücüye çıkarttığı yer olan CES'te bu sene yerli üretici Beyond X ile şov yaptı.

100. yüzyıla özel çıkacak

Gürcan Karakaş, dünyanın en büyük tüketici elektroniği fuarı CES'e "dünyada ilk kez uygulanacak" bir yöntemle yapılacak ön sipariş sürecine dair ipuçlarını açıkladı. Karakaş detaylarla ilgili, “Cumhuriyetin 100. yılına özel çıkartılacak modelin açık artırma ile satışa sunulacak ve NFT (Nitelikli Fikri Tapu) koleksiyonu ise 2023 adet akıllı cihazın ön siparişine katılma hakkı ve sıralama önceliği olacak.” dedi.

Ömer Faruk Ekinci
ekomerfaruk@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal