Togg’a ilk modifiye Adana’da yapıldı: Sıcaktan korumak için film taktırdı

Türkiye’nin ilk yerli otomobil Togg’u Adana’da satın alan bir kişi, aracı şehrin sıcağından korumak amacıyla camlarına film kaplattı ve renginin solmaması için boya koruma filmi yaptırdı.

02.05.2023-12:15 - (Son Güncelleme: 02.05.2023-17:08) Togg’a ilk modifiye Adana’da yapıldı: Sıcaktan korumak için film taktırdı

Yerli otomobil Togg’un T10X modeli, 7 ilde hak sahipleriyle buluştu. Geçtiğimiz hafta sonunda başlayan teslimat sürecinde Adana’da yaşayan 60 yaşındaki emekli Mehmet Ataş da aracına kavuştu. Sarıçam ilçesinde yaşayan ailenin evine akıllı araçları pazar günü teslim edildi.

İlk işleri modifiye oldu

Anadolu rengi araçlarını alan Ataş ailesi, ilk iş olarak cam filmi kaplatıp kaputa da boya koruma filmi kaplattırdı. Aile, araçlarını kentin sıcağından korumak için modifiyeyi yaptırdıklarını söyledi.

Togg Modifiye

Togg'a modifiyeyi yapan usta İsmet Sütcü, "Tüm camlarına cam filmi yaptık. Ayrıca motor kaputu ve kalan bütün aksamlarına şeffaf kaplama yaptık. Aracın uzun süre boyasını korumak için.

Adana'da ilk defa bize kısmet oldu, tabi ki mutluyuz. Ailemize Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin. Adana sıcak bir memleket. Camlara bu nedenle cam filmi, araçta da boya yüzeyince güneş yanıkları oluşmasın diye şeffaf folyo kaplama uyguladık" diye konuştu.

Öte yandan Sütcü, Togg T10X'u çok beğendiğini söyleyerek, "Araç çok güzel. Görünüş hatları çok güzel. Yeni çıkan bir araç olmasına rağmen standartların üzerinde bir araç" dedi.

Togg Bursa’da gelin aracı oldu

Sanayi Bakanı, Gemlik ilçesindeki bir programda sohbet ettiği Hüseyin Özdemir'e düğünü için Togg'u gelin arabası yapacağı sözünü verdi. Bunun üzerine Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, bir çiçekçiye Togg'u süsleterek gelin arabası yaptı ve direksiyona geçti.

Konvoy eşliğinde gelin Habibe Fatsa Özdemir'in Gemlik'teki evine giden damat Hüseyin Özdemir ve Aktaş, buradan kornalar eşliğinde düğün salonuna geçti.

Aktaş, gazetecilere, ülkenin gurur kaynaklarından birinin Togg olduğunu söyledi.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal