TOGG'a Hizmet Edecek Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelere 6 Milyon Lira Sağlanacak

KOSGEB'in ''Ar-Ge, Ür-Ge ve İnovasyon Destek Programı'' ilk çağrısı çerçevesinde, ağırlıklı olarak otomotiv ve elektronik alanlarında faaliyet gösteren küçük ve orta ölçekli işletmelerin projelerine destek verecek.

28.03.2021-09:33 - (Son Güncelleme: 28.03.2021-09:54) TOGG'a Hizmet Edecek Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelere 6 Milyon Lira Sağlanacak

KOSGEB 'AR-GE, ÜR-GE ve İnovasyon Destek Programı'nın ilk çağrısı çerçevesinde otomotiv ve elektronik sektörlerinde faaliyette bulunan küçük ve orta büyüklükteki iş yerleriin projelerini öncelikle destekleyecek.

TOGG ve benzer girişimlerin ihtiyaç duyacağı elektrikli motorlar, batarya teknolojileri, yakıt hücresi gibi konularda projeler hayat bulmuş olacak. İşletmeler 18 Mayıs'a kadar çağrıya müracaatta bulunabilecek. Makine, teçhizat, donanım, ham madde, yazılım ve hizmet alımı, kaliteli personel, sınai mülkiyet hakları, test analiz ve belgelendirme giderlerinin destekleneceği çağrıda, destek üst limiti küçük iş yerleri için 1,5 milyon TL, orta büyüklükteki iş yerleri için 6 milyon TL olacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal