TOGG ön sipariş fiyat listesi 2022

Amerika Birleşik Devletleri'nde yapılan Tüketici Elektronigi Fuarı CES 2022'de, yerli elektrikli arabamız Togg ilk defa uluslararası tanıtımını gerçekleştirdi. Tanıtım sonrasında yerli otomobilimizle ilgili araştırmalar yoğunluk kazandı. Peki, Togg ne demek? Togg satış fiyatı ne kadar? İşte, Togg 2022 detayları...

21.06.2022-15:25 - (Son Güncelleme: 21.06.2022-15:25) TOGG ön sipariş fiyat listesi 2022

Uluslararası düzeyde ilk defa tanıtıma çıkan, yerli otomobilimiz Togg, dünya basınından yoğun ilgi gördü. 2019'da üretim aşamasına geçilen Togg'un satışları bu yıl başlayacak. Peki, Togg'un özellikleri nelerdir? Togg satış fiyatı ne kadardır? Detaylar haberimizde...

Togg seri üretimi ne zaman başlayacak?

Yerli elektrikli otomobilimiz Togg'un seri üretimi bu yıl içinde başlayacak. 2023 yılında piyasaya sürülmesi beklenen aracın fiyatı üretimle birlikte açıklanacak.

 togg ön satış fiyatı

Togg ön sipariş satış fiyatı ne kadardır?

Aracın ön satış fiyatıyla ilgili çeşitli tahminler var. Ancak, şirketten fiyatla ilgili net bir açıklama yapılmadı. Gerek bakanlar gerekse şirket tarafından yapılan açıklamalarda, aracın ülkemizdeki muadil araçların fiyatıyla yarışacağı söyleniyor. Bundan dolayı da muadil araçların ön fiyatlarına yakın bir fiyattan satışa sunulması bekleniyor.

Togg Suv ne kadara satışa sunulacak?

Elektrikli SUV modelinin satış fiyatının da seri üretim sonrasında belli olacağı söyleniyor. Ancak şirket CEO'su önceki açıklamalarında 25.000$ – 30.000 $ aralığında başlangıç fiyatı belirleyeceklerini belirtmişti.

 togg suv satış fiyatı

Togg Sedan ne kadara satışa sunulacak?

Togg Sedan da fiyat olarak rakipleriyle yarışacak. Araç, elektrikli ve tam otomatik olduğu için yoğun ilgi görüyor. Ancak, bu modelle ilgili de henüz net bir fiyat belirlenmiş değil.

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal