Togg kura çekimi ne zaman yapılacak, sonuçlar hangi tarihte açıklanacak? 2023 Togg kura çekimine kaç kişi başvurdu?

Yerli otomobil Togg’a sahip olmak isteyenler için başvuru süreci devam ediyor. Başvuruları tamamlayan kişiler ise kura çekim tarihini öğrenmek için arama motorlarına yöneldi. Peki Togg kura çekimi ne zaman yapılacak, sonuçlar hangi tarihte açıklanacak? 2023 Togg’a kura çekimine kaç kişi başvurdu? İşte tüm soruların yanıtları...

27.03.2023-17:24 - (Son Güncelleme: 27.03.2023-17:28)

Türkiye’nin ilk yerli otomobili Togg’a sahip olmak isteyen vatandaşlar için başvuru süreci devam ediyor. Geçtiğimiz yılın Ekim ayında banttan inen yerli otomobilin kura çekim tarihini öğrenmek isteyenler ie konu hakkındaki son gelişmeleri internet üzerinden araştırmaya çalışıyor. Peki Togg kura çekimi ne zaman yapılacak, sonuçlar hangi tarihte açıklanacak? 2023 Togg’a kura çekimine kaç kişi başvurdu?

Togg kura çekimi ne zaman yapılacak?

Togg’un sahiplerine teslim edilecek olan T10X modelinin adedi, başvurulara gelen yoğun talep sebebiyle 12 binden 20 bine çıkarılmış, çekiliş tarihinin de bir gün ileri alınarak 29 Mart’ta yapılacağı açıklanmıştı. 

Togg kura çekimi

Togg kura çekimi sonuçları hangi tarihte açıklanacak?

Togg’un 29 Mart 2023 Çarşamba günü yapılacak olan kura çekimi sonrasında sonuçlar Togg tarafından açıklanacak.

2023 Togg’a kura çekimine kaç kişi başvurdu?

Geçtiğimiz haftalarda başlayan Togg’un başvuruları ile ilgili son durum Togg’un resmi sosyal medya hesabı tarafından paylaşıldı. Konu hakkında yapılan açıklamaya göre Togg’a sadece 1 haftada yaklaşık 100 bin başvuru yapıldı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal