Tiyatrocu Cemal Uçarman'a Saldırı!

Tiyatrocu Cemal Uçarman'ın bahçe duvarı kavgası büyüdü, keserler havada uçtu!

05.06.2021-17:30 - (Son Güncelleme: 05.06.2021-17:30) Tiyatrocu Cemal Uçarman'a Saldırı!

Tiyatrocu Cemal Uçarman'a Saldırı! Tiyatro sanatçısı Cemal Uçarman, evin bahçe duvarı konusunda tartıştığı komşusunun keserle kendisine hakaret ederek saldırdığını ve ağzına vurarak 3 dişini kırdığını ve hakaret ettiğini belirterek şikayetçi oldu! Sanat atölyesi kuran Cemal Uçarman, kısa süre önce Almanya'dan izinlerini geçirmek üzere gelen komşusu Ahmet B. ile Firuzköy Mahallesi'ndeki evlerinin bahçe sınırının tespit edilerek duvar örülmesi konusunda görüştüler.

UÇARMAN,ORTAK YOL TEKLİF ETTİ

Cemal Uçarman, komşusu Ahmet B.'ye kadastroya giderek arazi tespiti yapmayı ve ona göre ortak duvar örülmesini önerdi. Fakat komşusu bu teklifi kabul etmedi. Konuşmadan bir gün sonra Ahmet B., Cemal Uçarman'ın yaşlı annesi ve babası ile tartıştı. 

SANATÇIYI DARP ETTİ

Tartışma seslerini evden duyunca hemen bahçeye inen Cemal Uçarman, komşusunun taş atıp küfür ettiğini, araya girmeye çalıştığı sırada Ahmet B'nin yüzüne keserle vurduğunu söyledi. Kavga ayrılırken,polis çağırıldı.  Birbirlerinden şikayetçi oldular. Polis tarafından hastaneye götürülen Cemal Uçarman'ın yüzünde ve alt dudağında sağ göz dış kenarında darbe izleri olduğu ve çenesinde 3 diş kaybı olduğuna dair rapor verildi. Polis Merkezi'nde ifade veren Cemal Uçarman, komşusu Ahmet B.'nin kızı Emek'e "Defolun gidin sizi burada yaşatmayacağım" şeklinde tehdit ettiği iddia edildi!

SORUŞTURMA BAŞLATILDI 

Dini inancı nedeniyle hakarete de uğradığını söyleyen Uçarman, 'Ahmet B.'den ve eşinden şikayetçiyim. Eşi bize taş attı' dedi. Polis 'Kasten yaralama, hakaret ve tehdit' suçundan soruşturma başladı. Yüzünden yaralanan ve dişleri kırılan Cemal Uçarman, 'Duvar örülmesine itiraz etmedik. Duvar parasını birlikte karşılamayı önerdik. Ortada nefret sorunu var. 90 yaşındaki insanları taşlamak ne demek? İtiraz eden yok. Kimsenin 1 gram toprağına tenezzül eden insanlar değiliz' dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal