Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

Tivibu Spor Nasıl İzlenir

UEFA Avrupa ligi ve Şampiyonlar Ligi’nin başlamasıyla futbolseverler tivibu spor nasıl izlenir sorusu sormaya başladı işte tivibu spor nasıl izlenir cevabı.

09.05.2018-11:55 - (Son Güncelleme: 09.05.2018-11:44) Tivibu Spor Nasıl İzlenir

UEFA Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi heyecanı başladı futbolseverler bu heyecanı an be an yaşamak için maçların tamamını izlemek istiyor bu sebeple tivibu spor nasıl izlenir diye sorular soruyor.

Ülkemizden de takımların katılım gösterdiği turnuvalara dünya çapında milyonlarca kişi ilgi gösteriyor. Kulüplere turnuvadan gelirde sağlayan yayıncı kuruşlarda bu maçları canlı canlı yayınlıyorlar. Ülkemizde de TRT ve TİVİBU UEFA Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi maçlarını canlı olarak yayınlıyor.

TRT bildiğiniz üzere devlet kanalı ve bu turnuvaya ait olan maçları şifresiz olarak futbolseverlere yayınlıyor ancak TİVİBU için aynı durum söz konusu değil. Özellikle Türk ekiplerinin oynadığı Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçlarını dönüşümlü olarak verilmesi futbolseverlerin tivibu spor nasıl izlenir sorusu sormalarını daha da çoğalttı.

PEKİ TİVİBU SPOR NASIL İZLENİR İŞTE CEVABI

Kaan Kural, Ali Ece, Oğuz Çetin, Nihat Kahveci ve daha birçok usta yorumcu ile birlikte spor programlarının sunulduğu, UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve İtalya Serie A maçlarından anında gol görüntüleriyle 'Şampiyonlar Ekranı', 'Avrupa Ligi Ekranı' ve ‘İtalya Serie A’ konferans yayını programlarının sürekli yapıldığı TİVİBU.  Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'nin en iyi golleri ve özel yapımlarının yer aldığı Tivibu Spor uydu açık kanalda futbolseverler le uluşuyor.

NOT: UEFA Şampiyonlar Ligi maçları, UEFA Avrupa Ligi maçları ve daha fazlası Tivibu Süper Paket üyelerine özel olarak sunulmaya devam ediyor ve bu maçlar Tivibu Spor 2, Tivibu Spor 3 ve Tivibu Spor 4 kanallarından yayınlanacaktır.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal
Daha fazla içerik yok
;