Tiryakileri üzen haber: Sigaraya bir zam daha yapıldı

Sigara fiyatlarına zam geldi. Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş, bir sigara grubuna daha 5 lira zam geldiğini açıkladı. Eylül ayının başında da farklı sigara gruplarına 5 lira zam yapılmıştı. İşte güncel sigara fiyatları…

01.10.2023-12:44 - (Son Güncelleme: 02.10.2023-17:53)

Sigara fiyatlarından tiryakileri üzen haber geldi. Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş, Sosyal Medya hesabından yaptığı paylaşımında sigaraya yeniden zam geldiği haberini verdi.

Bilindiği üzere Eylül ayında bir sigara grubuna 5 liralık zam yapılmış, en ucuz sigara fiyatı 46 liraya, en pahalı sigara fiyatı ise 55 liraya yükseltilmişti.

Sigaraya Zam Geldi

Sigaraya bir zam daha geldi

İnternethaber’in yer verdiği habere göre; 6 Eylül itibariyle BAT sigara fiyatları listesi ve T&T sigara fiyat listesi, 7 Eylül tarihinden itibaren ise İmperial Tobacco sigara fiyat listesi zam yapılmıştı.

Philip Morris ve JTI grubu sigaralara da 5 liralık zam gerçekleşmişti.

Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş, bir grup sigara çeşidine daha 5 lira zam geçişi olduğunu açıklarken alkole de zam geleceğini ifade etti.

Özgür Aybaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bir grup sigara çeşidine 5 lira zam geçişi oldu. Diğer gruplara da zam yolda. Alkol içkiler zammı da eli kulağında" ifadelerini kullandı.

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal