Tırnak Mantarını Geçiren Doğal Yöntemler

Tırnak mantarı görüntü açısından oldukça rahatsız eder. Aynı zamanda tedavi edilmesi de zordur. Ne kadar el ve ayak bakımına dikkat etseniz de bu sorunla karşılaşabilirsiniz. Peki tırnak mantarı doğal yöntemlerle nasıl geçer? İşte detaylar...

17.06.2020-14:30 - (Son Güncelleme: 17.06.2020-14:19) Tırnak Mantarını Geçiren Doğal Yöntemler

 Tırnak mantarı genellikle ayakların nemli olmasından dolayı oluşur. Bu hastalık aynı zamanda bulaşıcıdır. Çeşitli ilaçlar denediğiniz halde tırnak mantarı geçmeyebilir.

TIRNAK MANTARINI GEÇİRMENİN FORMÜLÜ

Kötü bir görünüme sahip olan tırnak mantarını geçirmek için doğal yöntemleri kullanabilirsiniz. Size önereceğimiz ilk yöntem olarak epsom tuzu kullanabilirsiniz. İçeriği tamamen doğal olan epsom tuzunu ılık suyla birlikte karıştırarak 30 dakika boyunca ayaklarınızı bu karışımda bekletin. Bekleme süreniz bittikten sonra ayağınızın ıslak kalmayacak şekilde kurulamaya dikkat edin. Bu uygulamayı günde 3 defa kullanabilirsiniz.

Bir diğer yöntem ağız bakım sularıdır. Ayaklarda oluşan mantar tedavisinde kullanabileceğiniz ağız bakım suyu ile ayaklarınızı yıkayabilirsiniz. Farklı olarak uygulayacağınız yöntemlerden biri de hindistan cevizi yağıdır. Hindistan cevizi yağının içinde bulunan asit içerikleri tırnaklarda oluşan mantar tedavi için kullanılabilir. Aynı zamanda düzenli kullanımda tırnaklarınızdaki enfekte görüntüsünden kurtulabilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal