TIR Şarampole Devrildi: 1'i Ağır 2 Kişi Yaralandı

Manisa'da korkutan bir kaza yaşandı. Kula ilçesinde olumsuz hava şartlarının da etkisiyle TIR kontrolden çıkıp, şarampole devrildi. TIR'ın kupasının ikiye ayrıldığı kazada, 1'i ağır 2 kişi yaralandı.

20.03.2021-10:22 - (Son Güncelleme: 20.03.2021-10:22) TIR Şarampole Devrildi: 1'i Ağır 2 Kişi Yaralandı

Kaza, akşam saatlerinde İzmir-Ankara D300 karayolu Kavacık rampasında gerçekleşti. İddiaya göre, İzmir yönünden Uşak mevkisinde ilerleyen Mehmet Taş idaresindeki 33 CNC 86 plakalı TIR, yağışlı havanın da etkisiyle kayganlaşan yolda kontrolden çıktı. Orta refüje çarparak TIR, yolun sağ tarafından bulunan şarampole devrildi.

HASTANEYE KALDIRILARAK TEDAVİ ALTINA ALINDI

Kaza esnasında TIR'ın kupasından fırlayan şoför Mehmet Taş ve yanındaki kardeşi Hasan Taş, ağır yaralandı. TIR'ın kupası ikiye bölünürken, kazanın şiddetiyle refüjdeki demirler sökülerek yolu trafiğe kapattı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine ambulans, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı Hasan Taş, sağlık ekiplerinin ardından Salihli Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Hasan Taş'ın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Şoför Mehmet Taş ise Kula Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

KAZA İLE İLGİLİ SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Diğer yandan, kaza nedeniyle İzmir-Ankara D300 Karayolu'nun Uşak istikameti bir süre trafiğe kapandı. Kazanın şiddetiyle karayoluna savrulan refüj demirlerinin yoldan kaldırılması ile trafik, polis ekiplerince tek şeritten sağlandı. Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal