03.09.2022-10:33 (Son Güncelleme:28.11.2022-15:00)


1

Perine güneşlenmesi

Perine güneşlenmesi

TikTok’ta yeni akım haline gelen bu olayda insanlar kamuya açık alanda çırılçıplak soyunarak cinsel organlarını güneşlendiriyorlar. Bu akıma Perine güneşlenmesi adı verildi.



2

Enerji arttırıyor

Enerji arttırıyor

Kendilerini uzman ilan eden TikTok fenomenleri cinsel organları güneşlendirmenin enerjilerini arttırdığını söylüyor. Gerçek uzmanlar ise tam aksini söylüyor.



3

Uzmanlar uyardı

Uzmanlar uyardı

Perine güneşlenmesi fikri aslında, o bölgedeki D vitaminini arttırmak ve konsantrasyonu, yaratıcılığı, uykuyu geliştirmek için enerji takviyesi almaktır.



4

Video büyük ilgi gördü

Video büyük ilgi gördü

TikTok fenomeni Pauly Long’un çektiği bu video 9 milyon kişi tarafından izlendi. Kullanıcılar tarafından büyük bir ilgi gördü.



5

Akım oldu

Akım oldu

Videoya yazdığı not ise: "Bir düşünün... neden vücudunuzun en hayati bölgesine güneşlenmiyorsunuz? Vücut parçanızı güneşten ne kadar çok saklarsanız, o kadar zayıflar."



6

Cilt kanseri olabilir

Cilt kanseri olabilir

TikTok fenomeni Pauly Long’un bu videosuna karşılık uzmanlar yanıt verdi. İnsanların cilt kanseri olabileceğini dile getirdi.



7

Uzmanlar tepki gösterdi

Uzmanlar tepki gösterdi

TikTok platformunda videolar paylaşan dermatolog Dr. Dustin Portlea, o akıma "O bölgeden deri kanserleri olmak istemezsiniz." şeklinde tepki gösterdi.



8

Ayrıca "Evet, dikkat ve meditasyon uygulamak ve D vitamini dozunuzu almak zihinsel ve fiziksel sağlık için faydalıdır, ancak bu süreçte cildinizi güneşe maruz kalmaktan korumalısınız" sözlerini de ekledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr