Tiktok fenomeni Emirhan Nur otomobilinin içerisinde infaz edildi! Tüyler ürperten detaylar ortaya çıktı

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde 5 gün önce otomobili taranarak katledilen Tiktok fenomeninin cinayetinin perde arkası tüyler ürpertti. İşte haberin detayları...

11.05.2022-17:24 - (Son Güncelleme: 11.05.2022-17:24) Tiktok fenomeni Emirhan Nur otomobilinin içerisinde infaz edildi! Tüyler ürperten detaylar ortaya çıktı

Korkunç olay, Gaziantep merkez Şehitkamil ilçesine bağlı olan kırsal Bilek Mahallesi yakınlarındaki dağlık arazide 5 Mayıs sabahı yaşandı. İddiaya yönelik, bölgedeki bağ evinde ikamet eden evli ve üç çocuk babası 22 yaşındaki Emirhan Nur, otomobiliyle bağ evinden ayrıldıktan sonra uğramış olduğu silahlı saldırı sonucunda ağır yaralanmıştı. Olay yerinde hayatını kaybeden Nur'un cenazesi otopsi işlemlerinin sonrasında defnedilirken jandarma ekipleri ile Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı cinayeti işleyen kişi veya kişileri yakalamak adına soruşturma başlattı. 

Tiktok gelirini vermediği için canından oldu 

Cinayete yönelik şok bir iddiayı paylaşan Nur'un ailesinin avukatı Ramazan Hakan Urul, Tiktok fenomeni olan Emirhan Nur'un sosyal medyadan elde etmiş olduğu geliri zanlılara vermediği için vahşi bir şekilde katledildiğini söyledi. 

Zanlılar Suriye'ye kaçmaya çalıştı 

Sosyal medya hesabı üzerinden çok ciddi bir gelire sahip olan Nur'un ve eşinin cinayet öncesinde ciddi tehditler aldığını anlatan Avukat Urul, aranan 4 zanlının Suriye'ye kaçmaya çalıştığını ifade etti. Ekipler başlatılan soruşturma kapsamında Fehime C.'nin cinayet esnasında bağ evinde olduğu tespit edildi. Gözaltına alınan Fehime C.'nin vermiş olduğu bilgilerin üzerinden cinayeti işleyen zanlıların kimliklerini tespit eden ekipler, Fehime C.'nin ağabey Mehmet C., kardeşi Kadir C. ile kuzenleri Mehmet C. ve Orhan C. için yakalama kararı çıkarttı. Jandarmadaki işlemlerin tamamlanmasının sonrasında adliyeye sevk edilen Fehime C., ''Kasten adam öldürme'' suçlamasıyla tutuklanırken jandarma diğer 4 zanlıyı yakalamak adına çalışmalarına devam etmektedir.


Hüsna Gizem Güven
husnagguven@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal