Ticaret Bakanlığı Duyurdu! 750 Sözleşmeli Muhafaza Memuru Alınacak

Ticaret Bakanlığı 750 sözleşmeli muhafaza memuru istihdam edecek. Bakanlık, personel alımını Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslara göre çalıştırılmak üzere, açıktan atama suretiyle, uygulamalı ve sözlü sınavla gerçekleştirecek.

23.07.2021-14:05 - (Son Güncelleme: 23.07.2021-14:42) Ticaret Bakanlığı Duyurdu! 750 Sözleşmeli Muhafaza Memuru Alınacak

Ticaret Bakanlığı 750 sözleşmeli muhafaza memuru istihdam edecek. Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, Bakanlık, personel alımını Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslara göre çalıştırılmak üzere, açıktan atama suretiyle, uygulamalı (fiziki yeterlilik) ve sözlü sınavla gerçekleştirecek. İşte başvuru detayları…

BAŞVURULAR DİJİTAL ORTAMDA YAPILACAK!

Başvurular, dijital ortamda 9-18 Ağustos tarihlerinde yapılacak. Adaylar e-Devlet (Ticaret Bakanlığı/Kariyer kapısı) ve "https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr" üzerinden başvurabilecekler. 

70 PUAN ALANLAR BAŞARILI SAYILACAK

sözlü sınavda en az 70 puan alanlar başarılı sayılacak ve adayların başarı puanı, KPSS puanı ile sözlü puanının aritmetik ortalaması alınarak hesaplanacak.

SINAV TARİHİ VE YERİ

Başvuru sonuçları ile sözlü sınav tarihi, saati ve yeri daha sonra www.ticaret.gov.tr internet adresinin duyurular bölümünde ilan edilecek. Ayrıca adaylar, sınavlarına ilişkin bilgileri Kariyer Kapısı üzerinden görüntüleyebilecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal