Ticaret Bakanı Bolat, Bakkallar Odası Başkanı ile buluştu: “Esnafımıza destek devam ediyor!"

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Bakkallar Odası Başkanı Ahmet Akdardağan ve 12 oda başkanıyla bir araya gelerek esnafa desteklerin devam edeceğini belirtti. Toplantıda esnafın karşılaştığı sorunlar, talepler ve sektörel konular ele alındı. Bolat, esnafın güçlenmesi ve sürdürülebilir bir ekonomik yapı oluşturulması için çeşitli destek ve teşviklerin devam edeceğini vurguladı.

07.03.2024-17:29 - (Son Güncelleme: 07.03.2024-17:29) Ticaret Bakanı Bolat, Bakkallar Odası Başkanı ile buluştu: “Esnafımıza destek devam ediyor!"

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Bakkallar Odası Başkanı Ahmet Akdardağan ve 12 oda başkanıyla bir araya gelerek esnafa desteklerin devam edeceğini belirtti. Toplantıda esnafın karşılaştığı sorunlar, talepler ve sektörel konular ele alındı. Bolat, esnafın güçlenmesi ve sürdürülebilir bir ekonomik yapı oluşturulması için çeşitli destek ve teşviklerin devam edeceğini vurguladı. Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Bakkallar Odası Başkanı Ahmet Akdardağan ve ilgili meslek odaları başkanlarını kabul etti. Bolat, "Esnafımızın daha rekabetçi, daha güçlü ve sürdürülebilir bir ekonomik yapıya kavuşması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi. Toplantıda esnafın beklenti ve önerilerini dinleyen Bakan Bolat, esnafın sorunlarının çözümüne yönelik adımlar atacaklarını ifade etti.


“Esnafa destek devam edecek”

Bakan Bolat, desteklerini sosyal medya hesabından yaptığı şu mesajla dile getirdi: "Ticaret Bakanlığımızda, Bakkallar Odası Başkanı Sayın Ahmet Akdardağan ve 12 değerli oda başkanıyla bir araya geldik. Geleneksel alışveriş noktalarımızdan olan bakkal esnafımızın kültürel ve sosyal yaşamımızdaki yerini önemsiyor, bu kadim mesleğin sürdürülebilirliği için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Pandemi döneminde sağladığımız hibe destekleriyle esnafımızın yanında olduğumuzu gösterdik ve kredi limitlerinin artırılması gibi yeni desteklerimizle onların yanında olmaya devam edeceğimizin sözünü verdik. Ticaret Bakanlığı olarak, bakkal esnafımız başta olmak üzere tüm küçük işletmelerimizin rekabet gücünü artırmak, modern ticaretin gerekliliklerine uyum sağlamalarını desteklemek için durmadan çalışıyoruz" 


Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal