Tiago Çukur kimdir, kaç yaşında? Milli takım aday kadrosu Tiago Süer Barbaros Çukur hangi takımda oynuyor?

A Milli Futbol Takımı 'nın aday kadro isimleri açıklandı. Bu açıklamanın ardından da Tiago Çukur 'un kim olduğu futbolseverler tarafından merak edilmeye başlandı. Çukur, orta saha forvet oyuncuları arasında. Peki Tiago Çukur kimdir, kaç yaşında ve nereli? Milli takım aday kadrosunda yer alan Tiago Süer Barbaros Çukur hangi takımda oynuyor? İşte Tiago Çukur hakkında merak edilenler..

23.05.2022-19:01 - (Son Güncelleme: 23.05.2022-19:01) Tiago Çukur kimdir, kaç yaşında? Milli takım aday kadrosu Tiago Süer Barbaros Çukur hangi takımda oynuyor?

 

20 yaşında olan Tiago Çukur 'un özel hayatı epey bir merak edilmektedir. Çukur, EUEFA Uluslar C Ligi 1. Grup 'ta oynayacağı maçların aday kadro isimleri arasında yer aldı. Peki Tiago Çukur kimdir? Tiago Çukur nereli ve kaç yaşında? Milli takım aday kadro isimleri arasında bulunan Tiago Süer Barbaros Çukur hangi takımda oynuyor? İşte Tiago Çukur hayatı ile ilgili  merak edilenler..

Tiago Çukur kimdir

 Süer Tiago Barbaros Çukur kim?

30 Kasım 2002 yılında Hollanda 'da dünyaya gelen Tiago Süer Barbaros Çukur şu anda 20 yaşında. Watford takımından kiralık olarak İngiliz kulübü olan Doncaster Rovers takımında forvet olarak oynayan profesyonel bir futbolcudur. Çukur, uluslararası platformda Türkiye 'yi temsil etmektedir. Amsterdam 'da dünyaya gelen genç yıldız Hollanda ve Türkiye uyrukludur.

Ocak 2021 yılında Watford ile anlaşmadan hemen önce, 2020 döneminde Feyenoord ile AZ Alkmaar genç takımlarında da forma giymiştir. Watford U23 takımına transfer olarak giden Tiago Çukur, Temmuz 2021 yılında ise Doncaster Rovers takımına kiralanmıştır. Tiago Çukur santrafor mevkisinde forma giyiyor. Türkiye U21 milli takımında oynamaktadır.

Sümeyra Koçak
sumeyrak@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal