THY’den dijital atılım: "TK Cüzdan" uygulaması hayata geçiyor!

Türk Hava Yolları (THY), hızlı aynı zamanda pratik ödeme ve iade sürecine geçtiğini duyurdu. Öncelikle Miles&Smiles üyelerine bu ayrıcalık tanınacak. Türkiye’nin bayrak taşıyıcısı hava yolu olan THY, yeni dijital ürünü "TK Cüzdan" uygulamasını hayata geçirdiğini açıkladı.

09.02.2024-15:06 - (Son Güncelleme: 09.02.2024-15:06)

THY Basın departmanından yapılan açıklamaya göre, dünyanın en çok ülkesine uçan hava yolu şirketi olan ve dünyada özel bir başarıya ulaşan THY, dijital alandaki değişiklerine devam ediyor. Yolcularına daha fazla kolaylık sağlamak adına "TK Cüzdan" uygulamasını başlattı.

Özel yolculara ayrıcalık!

THY TK Cüzdan Uygulaması

Özel yolcu programı olarak bilinen Miles&Smiles üyelerinin kullanımına açtığı "TK Cüzdan" ile kolay ödeme ve iade işlemlerini daha hızlı yapma imkânı sağlayan THY, yolcularına mobil uygulama ve web sitesi üzerinden satın aldıkları bilet ve ek hizmet işlemlerinin iadesinde, iade bedelinin üzerinde TK Para kazanma teklifi de sunuyor. THY çevrim içi kanalları yoluyla Türk lirası, euro, Amerikan doları ve İngiliz sterlini gibi dört farklı para birimi seçeneği ile sunulan "TK Cüzdan" aracılığıyla iade işlemlerinden kazanılan TK Paralar, hızlı ve güvenli bir şekilde kullanılabilecek.

‘‘Misafirlerimize konfor katmaya devam edeceğiz!’’

THY TK Cüzdan Uygulaması

Dijital alanında atılan bu yeni adım hakkında açıklamalarda bulunan THY Genel Müdür (Ticari) Yardımcısı Ahmet Olmuştur, dijitalleşme hedefleri doğrultusunda kendilerini sürekli yeniliklere açık olduklarını ve bu durum kendilerini geliştirdiklerini vurgulayarak, "Yolcularımızın seyahatlerini kolaylaştıracak uygulamaları hayata geçirmek için çalışmaktayız. Hizmetlerimizi daha ulaşılabilir kılarak misafirlerimizin seyahat deneyimlerine konfor katacak yenilikler sunmaya devam ediyoruz. Türk Hava Yolları mobil uygulaması ve web sitesi üzerinden kullanılan dijital hizmetlerimize bir yenisini daha ekleyerek 'TK Cüzdan'ı dijital ödeme yöntemlerimiz arasına aldık’’ dedi.

Züleyha Koyunoğlu
zuleyhakoyunoglu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal