THY personel alımı ne zaman Başlıyor? 2022 THY personel alım şartları

Türk Hava Yolları'nın 1200 personel alımı yapılacağına dair bir ilan yayınlaması sonrası THY bünyesinde çalışmak isteyen adaylar, 'THY personel alımı ne zaman Başlıyor?' sorusunun yanıtını sorgulamaya başladı. İşte, THY personel alım başvuru tarihi ve personel alım şartlarına dair tüm detaylar..

15.04.2022-23:07 - (Son Güncelleme: 15.04.2022-23:07) THY personel alımı ne zaman Başlıyor? 2022 THY personel alım şartları

Türkiye'nin bayrak taşıyıcı havayolu şirketi Türk Hava Yolları, bünyesinde istihdam edilmek üzere 1000 kabin memuru ile 200 pilot alımı gerçekleştirecek. THY personel alımı ile ilgili duyuruyu THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat yaparken, adaylar alım ilanı duyurusu sonrası başvuru tarihi ve başvuru şartları ile ilgili bilgileri araştırmaya başladı.

Koronavirüs pandemisi başladığında beri istihdama yönelik bir alım gerçekleştirmeyen Türk Hava Yolları'nın personel alımına ilişkin açıklaması özellikle THY'nin bünyesinde çalışmak isteyenleri oldukça fazla heyecanlandırdı.

2022 THY personel alım şartları

1200 personel alımı duyurusun yapılmasından hemen sonra THY'nin personel alım tarihinin ne zaman olduğunu öğrenmek isteyen adaylar THY personel alımı ne zaman Başlıyor? sorusuna yanıt aramaya başladı.

2022 THY personel alımına ilişkin detaylar!

Türk Hava Yollarının 1200 personel alım kararına ilişkin duyuru THY'nin Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat tarafından yapılırken Bolat, alımı gerçekleştirilecek olan pilot sayısının 200'ü geçebileceğini fakat uçuşa hazır olanların bulunmasının biraz zor olacağını söyledi. 1.000 kişi bir personeli de kabin memuru olarak alacaklarını belirten Bolat, çalışanlarına 2022 yılı başında ücretlere yüzde 85 oranında bir zam yaptıklarını ve aynı zamanda er 6 ayda da enflasyon oranlarının üzerinde bir iyileştirme verdiklerini dile getirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal