THODEX'ten Kullanıcıları İçin Endişe Veren Açıklama

Türkiye'de onbinlerce kulllanıcısı olan THODEX'e saatlerdir giriş yapılamıyor. Yapılan ilk açıklamada 5-6 saat sürecek bakım onarım işlemi yapılacağı söyledikten sonra gelen ikinci açıklama da sürenin 5 gün olacağı söylendi.

21.04.2021-21:07 - (Son Güncelleme: 21.04.2021-22:55) THODEX'ten Kullanıcıları İçin Endişe Veren Açıklama

Türkiye'deki bilindik kripto para borsalarından bir tanesi olan THODEX'te hareketli saatler yaşanıyor. Her gün binlerce yeni kullanıcı, kripto para borsalarına kaydolarak işlem yapmaya başlıyor. Ancak bu borsalar zaman zaman ciddi iddialarla gündeme gelebiliyor.

Dün akşamdan bu yana işlem yapılamayan kripto para borsasına üye olanlar suç duyurusunda bulunmaya başladılar. Pek çok kişi, borsanın battığını düşünüyor.

ŞİRKET CEO'SU BUGÜN AKŞAM SAATLERİNDE YURT DIŞINA ÇIKTI

Türkiye'de aktif olarak kullanılmakta olan ve kısa bir süre önce de yatırımcılara 2 milyon adet Dogecoin dağıtma kararı alarak sesini duyurmayı başaran THODEX, yeni ortaklık nedeniyle devir işlemi yapılacağı gerekçesiyle kullanıcıların dört-beş gün siteyi kullanamayacağını duyurdu. Daha sonra özellikle  sosyal medyada gündem olan son iddiaya göreyse şirket CEO'su bugün akşam saatlerinde yurt dışına çıkış yaptı. 

KULLANICILAR PARALARINI TRANSFER EDEMİYOR

Bu durum karşısında endişeleri giderek artan kullanıcı üyeleri, paralarını başka hesaplara aktarmak istemelerine rağmen işlemlerini gerçekleştiremiyorlar. Kullanıcılar ,hesaplarına erişemeyince iletişim kurmak için çabalasa da internet sitelerinde ulaşabilecekleri bir telefon ya da e-posta adresi bulunmuyor. Bu yüzden sosyal medyada şu an bütün üyeler şikayetlerini dile getiriyorlar.

 BORSANIN REKLAMINI YAPAN ÜNLÜLERE YÜZLERCE MESAJ

Kullanıcılardan gelen tepkilerin ardı arkası kesilmezken, daha önce borsanın reklamını yapan sosyal medya fenomenleri ise oldukça yüksek sayıda mağduriyet mesajı aldıklarını söylüyorlar.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal