Thiago Silva: Harika Bir Tekniğe Sahip, Ona Karşı Oynamak Zor Olacak

Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’nda deplasmanda Borussia Dortmund ile karşılaşacak olan Paris Saint Germain’de yıldız oyuncu Thiago Silva açıklamada bulundu.

17.02.2020-16:15 - (Son Güncelleme: 17.02.2020-16:12) Thiago Silva: Harika Bir Tekniğe Sahip, Ona Karşı Oynamak Zor Olacak

Şampiyonlar Ligi’nde Son 16 Turu’nda deplasmanda Borussia Dortmund ile karşılaşacak olan Paris Saint Germain’de yıldız oyuncu Thiago Silva açıklamada bulundu.

PSG'nin Brezilyalı stoperi, Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Dortmund'un genç golcüsü Haaland ile karşılaşmaya hazır olduğunu ifade etti.

Alman takımının devre arası transfer döneminde kadrosuna kattığı Erling Haaland, yeni takımı ile sahada kaldığı 349 dakikada 9 gol atarak bütün futbol dünyasının dikkatini üzerine çekmeyi başardı.

Silva "6 maçta 9 gol atmak, inanılmaz. Umarım maçlarda temkinli olup, bize karşı gol atmasını engelleriz. Her ne olursa olsun böyle bir oyuncuya karşı oynamak bizim için harika olacak. Çok motive bir halde ama biz de öyleyiz. Haaland'dan korkmuyoruz ama saygı duyuyoruz. Harika bir tekniğe sahip, ona karşı oynamak zor olacak" açıklamasında bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal