The Wretched Rekor Kırdı

Coronavirüs sürecinde sinema salonlarının kapanması The Wretched filmine yaradı. Arabalı sinemada gösterilen film, 5 hafta art arda ABD gişesinin zirvesinde yer aldı.

03.06.2020-10:34 - (Son Güncelleme: 03.06.2020-10:32) The Wretched Rekor Kırdı

Tüm dünyayı saran coronavirüs salgını The Wretched filmine yaradı.

Pandemi sebebiyle uygulanan karantina günlerinde filmlerin vizyon tarihlerinin değişmesiyle The Wretched rekor kırdı.

Mayıs ayında dijital platformlarda gösterime giren film, arabalı sinemalarda gösterildi.

75 sinemada gösterilen ve 5 hafta art arda ABD gişesinin zirvesinde yer almayı başaran yapım tarihinin en yüksek gişe rakamlarına imza attı.

Bugüne kadar 659 bin 760 dolar gişe rakamına ulaşan The Wretched, Titanic ve Avatar gibi filmlerin arasına adını yazdırdı.

Son 23 yıldır bu kadar uzun süre gişenin zirvesinde yer alan 5 yapımdan biri olan The Wretched bu hafta da en çok izlenen yapım olursa, 1980'lerden bu yana art arda 6 hafta gişenin zirvesinde kalan 15 filmden biri olarak sinema tarihine geçecek.

Filmde, Ben adındaki asi genç ebeveynlerinin boşanmasının ardından yaz için babasının yanına gider. Hareketlerinden dolayı disiplin kazanması için babası tarafından marinaya çalışmaya gönderilir.

Yeni yaşamında bir hayli  zorlanan Ben’in hayatı, yandaki eve taşınan komşusu ile ilgili korkunç bir keşif yapması ile alt üst olur.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal