The Walking Dead yeni sezon ne zaman yayınlanacak? The Walking Dead 11. sezon tarihi belli oldu mu?

Netflix'te 10 sezon süren The Walking Dead dizisi, geniş bir izleyici kitlesine sahip.11.sezon'un çıkacağını duyan izleyiciler, şimdiden heyecanlanmış durumda. The Walking Dead yeni sezon ne zaman yayınlanacak?11.sezon tarihi belli oldu mu? İşte herkesin merakla araştırdığı soruların cevapları sayfamızdan bulabilirsiniz.

08.04.2022-16:20 - (Son Güncelleme: 08.04.2022-16:20) The Walking Dead yeni sezon ne zaman yayınlanacak? The Walking Dead 11. sezon tarihi belli oldu mu?

2010 yılında seyirciyle Netflix'te buluşan The Walking Dear 10 sezon izleyicilere sunuldu.Çok sevilerek izlenen ve her bölümünde atraksiyonun yer aldığı bölümler izleyicileri korku ve merak içerisinde bırakmaktadır.Frank Darabont tarafından hazırlanan Amerikan dizisi,Robert Kirkman,Tony Moore ve Charlie Adlard'ın aynı adlı çizgi romanından uyarlanmıştır.Dizinin başrol'ünde kaza sonucu komada kalıp ,hiç olmadık zamanda uyanıp kendine gelen George A. ,dünyanın eski dünya olmadığı ile yüzleşir.Etobur olan insan aylaklarını gördüğünde tüm dünyanın esir olduğu anlar.Evine gittiğinde hiç kimseyi bulamayan şerif ailesini bulmak için yola koyulur,yeni insanlarla yoluna devam edecek olan şerif dizinin hikayesini başlatmış olur.

The Walking Dead

The Walking Dead 11.sezon ne zaman başlayacak?Sezon tarihi belli oldu mu?

Kalan bir avuç insan topluluğu ile tüm dünyayı esir alan aylakların arasında hayatta kalma savaşı vermelerini 10 sezon boyunca izlemiştik.Her sezonunda izleyicileri ekrana kilitlemeyi başaran Netflix dizisi,10 sezon sürdükten sonra tekrar yeni bölümlerinin gelip gelmeyeceği izleyenler tarafından merak konusu olmaktaydı.11.sezon için İnternet'te sürekli araştırmalar yapılan dizinin,sevenlerini mutlu edecek bir haber paylaşıldı.

22 Ağustos tarihinde yayınlanacak olan 11.sezon Final bölümleri ile karşımıza çıkacak.Henüz fragman çıkmayan dizinin,ilerleyen zamanlarda yapımın ve yeni sezon bölümlerinin izleyicilerle buluşturulması beklenmekte. Zombi dünyasında yaşamanın nasıl zor olduğunu,hayatta kalmak için kalan bir avuç insanlarla nasıl savaşıp yemek için mücadele verdiğini izlediğimiz dizinin final yapacak haberinin paylaşılması da sevenlerini üzmedi değil.

The Walking Dead yeni

.The Walking Dead'in , showrunner ve yürütücü yapımcılarından Angela Kang, yeni sezon hakkında şu sözleri açıkladı. "10. sezona ek olarak 6 bölüm geliyor. Bu bölümler daha küçük çaplı, karakter odaklı hikayeler olacak.11. sezon için her zamankinden daha büyük heyecana sahibiz! Çıta çok yüksek olacak. Daha fazla Zombi, tonlarca aksiyon sahnesi, ilgi çekici hikayeler, ve daha önce görmediğimiz lokasyonlar ile karşınıza çıkacağız. İlk defa tüm gruplar Whisperers'ın onlardan aldığını yeniden inşa etmek için tek bir toplulukta olacak." 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal