The Tax Collector film konusu ve oyuncuları

The Tax Collector filmi izleyiciler tarafından beğeni topladı. Peki The Tax Collector filminin konusu ne? Filmin süresi kaç saat? The Tax Collector filmini Full HD, Türkçe dublaj, Alt yazı seçeneği ile izleyebilirsiniz. İşte detaylar...

26.06.2022-17:14 - (Son Güncelleme: 26.06.2022-17:14) The Tax Collector film konusu ve oyuncuları

The Tax Collector filmi içinde Aksiyon, Polisiye, gerilim ve dram barındıran bir filmdir. Aksiyon film tutkunları The Tax Collector filmini keyifle izleyebilirler. The Tax Collectorfilminin oyuncuları kim? Filmin yönetmeni kim? The Tax Collector filmine dair detayları haberimizde sizler için derledik.

The Tax Collector film Hakkında

The Tax Collector 2020 yapımı olan filmdir.Aksiyon gerilim kategorisinde sevilen filmler arasında yer alır. Filmin yönetmeni David Ayer'dir. Oyuncuları ise hia LaBeouf, Bobby Soto, George Lopez'dir. David karanlık işler yapan bir çetenin para tahsilatına bakmaktadır. Kendi geçimini ve ailesinin geçimini böyle sağlar. David Los Angeles'ra çete başı olan Wizard ile gün boyu vakit geçirir ve tahsilatları gerçekleştirir. Fakat kendini olaylar içinde bulur. Wizardın düşmanları ortaya çıkmasıyla işler baya karısır. David ise ailesini tüm bu olanlardan uzak tutmak ister.

Hazal Altıparmak
hazalaltiparmak@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal