The Name Engraved in Your Heart film konusu ve oyuncuları

The Name Engraved in Your Heart filmini izlemek isteyen sinemaseverler, filmin konusunu ve oyuncularını araştırmaya başladı. Film hakkında detaylı bilgilere sahip olma istenirken filmle ilgili yorumlar ve IMDb puanı da merak edildi. İşte, The Name Engraved in Your Heart film konusu ve oyuncuları tek parça, full HD türkçe dublaj izleyebilmek için gerekli tüm detaylar..

12.06.2022-12:54 - (Son Güncelleme: 12.06.2022-12:54) The Name Engraved in Your Heart film konusu ve oyuncuları

2019 yılında yayınlanan The Name Engraved in Your Heart filmi dizi ve film platformu Netflix'in orjinal yapımlarından bir tanesidir. Dram türü olarak yayınlanan film, ilk yayınladığı yıl büyük ses getirmiştir. Yönetmen koltuğunda Kuang-Hui Liu'nun oturduğu filmin yapımcılığını Yu Ning Chu üstlenmiştir. Yu Ning Chu aynı zamanda filmin senaryosunu da kaleme almıştır.

Netflix dijital platformda yer alan The Name Engraved in Your Heart filminin süresi tam 1 saat 58 dakikadır ve film 7,2 IMDb puanı almıştır.

The Name Engraved in Your Heart film konusu

The Name Engraved in Your Heart film konusu ve oyuncuları

Tayvan'da ilk olarak eşcinsel bireylerin evliliklerin yasalaşmasını konu alan LGBT teması içeren The Name Engraved in Your Heart filmi iki lise öğrencisinin hem ailelerinden hem de çevrelerindeki baskılara rağmen birbirlerine aşık olurlar ve herkesin önyargılı bakışlarına maruz kalırlar. Gerçek yaşanmış bir olaydan esinlenen ve sinamalaştırılan film 1987′ yılında Tayvan'dsaki sıkı yönetimin sona ermesi zamanlarını anlatmıştır.

Homofobik alanda baskılar gören ve bu baskıları göz ardı eden çiftin vakit geçirdikleri her geçen gün onları birbirlerine daha çok yakınlaştırır. Birbirlerine karşı farklı şeyler hissetmeleri ve bu hislerle yüzleşme çalışmaları durumun zorluklarına göğüs germe çabaları. Bir süre sonra Birdy, bir kız arkadaşını seviyormuş gibi hareket edip Jia-han ile arasına mesafe koymuştur. Çift yıllar sonra Kanada’da karşılaştıklarında eski yaşamlarına dair hiç konuşmadıkları gizli şeyleri masaya dökmüşlerdir.

The Name Engraved in Your Heart film oyuncuları

Edward Chen – Chang Jia-han

Jing-Hua Tseng – Wang Po Te

Fabio Grangeon – Oliver

Mimi Shao – Wu Ruo-fei

Leon Dai – Chang Jia-han

Jason Wang – Birdy

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal