The Knight Before Christmas film konusu ve oyuncuları

The Knight Before Christmas film konusu ne? Filmin oyuncu kadrosu kimler? IMDb puanı kaç? The Knight Before Christmas filmi hakkında bilgileri sizler için derledik..

19.06.2022-17:00 - (Son Güncelleme: 19.06.2022-17:00) The Knight Before Christmas film konusu ve oyuncuları

The Knight Before Christmas filminin konusu nedir? Filmin oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor? The Knight Before Christmas filmi IMDb'den kaç puan almayı başardı? Film hakkında bütün bilgileri sizler için derledik..

The Knight Before Christmas Filmi Hakkında

Film ilk olarak 21 Kasım 2019 tarihinde yayınlandı. Film Netflix orjinal filmidir. Film türü Romantik-Komedi'dir. İçerik olarak yılbaşı film kategorisinde olan film izleyiciler tarafından büyük beğeni almayı başarmıştır. Filmin yönetmenliğini Monika Mitchell üstlenirken yapımcılığını ve senaryosunu Cara J. Russell üstlenmiştir. The Knight Before Christmas filminin başlıca başrol oyuncu kadrosu Vanessa Hudgens, Josh Whitehouse, Emmanuelle Chriqui oluşmaktadır. Film 1 saat 32 dakika sürüyor olup IMDb'den 5,5 puana sahiptir.

The Knight Before Christmas Film Konusu

Film Orta Çağ döneminde geçmektedir. Filmin başrolünde genç ve yakışıklı bir şövalye olan Sir Cole, büyücü tarafından öldürülmek istendiği anlaşılınca güvenliği için günümüz Ohio'suna gönderilmiştir. Noel tatili döneminde gönderilen Sir Cole, bu farklı dünya karşısında ne yapacağını bilemez bir halde tek başına kalmıştır. Başına gelen bir kaza sonrası şans eseri güzel kalpli bir öğretmen olan Brooke ile karşılaşır.

Arabasıyla Sir Cole'a talihsiz bir şekilde çarpan Brooke, şövalyeyi hemen hastaneye yetiştirir ve olaylar gelişir. Hastanede Sir Cole olduğunu ve bir şövalye olduğunu kimseye inandıramaz ve deli olarak karşılanır. Doktorlar çarpmanın şiddeti ile hafıza kaybı yaşadığını düşünürler. Bu olay karşısında onu kayıp hafızası ile bırakmaya gönlü el vermeyen iyi kalpli öğretmenimiz, hafızası yerine gelene kadar onunla ilgilenmeye karar verir. Bu olaylarla beraber aralarında bir aşk hikayesi başlar.

The Knight Before Christmas

The Knight Before Christmas film oyuncuları kimdir?

Vanessa Hudgens – Brooke Winters

Josh Whitehouse – Sir Cole

Emmanuelle Chriqui – Madison

Harry Jarvis – Sir Geoffrey

Ella Kenion – Old Crone

Arnold Pinnock – Officer Stevens

Jean-Michel Le Gal – David

Mimi Gianopulos – Alyson

Jacob Soley – Patrick

Andrea Senior – Caroler

Simon Webster – Reed

Jonah Wineberg – Older Brother

Olivia Gudaniec – Kaelynn

Isabelle Franca – Claire

Jesse Gervasi – Taylor

Shanice Johnson – Paige

Telysa Chandler – Group Singer

Zeynel Abidin Barut
zeynelbarut@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal