Thanos Geri Dönüyor

Iron Man’in Avengers: Endgame’de kendisini feda etmesiyle yenilgiye uğratılan Thanos, Marvel Sinematik Evreni’ne geri dönüyor.

25.04.2020-13:00 - (Son Güncelleme: 25.04.2020-12:59) Thanos Geri Dönüyor
Thanos'a çizgileriyle hayat veren Jim Starlin, Thanos’un gençliğinin The Eternals’ta seyirci karşısına çıkabileceğini söyledi.

Thanos’un Eternals’ta yer alacağını düşündüğünü belirten Starlin, Marvel’ın karakterle işinin bitmesine daha çok zaman olduğunu söyledi.

Starlin konuyla ilgili "Thanos karakteri üzerinden çok para kazandılar. Dolayısıyla onu yakın vadede emekliye ayıracaklarını sanmıyorum. Çizgi roman karakterlerinin, onlarla çalışan sanatçılardan daha uzun ömürlü olma eğilimi var. Ben de ileride bir miktar daha Thanos göreceğimizi umuyorum" dedi.

Hem Avengers: Infinity War hem de Avengers: Endgame için hazırlanan ve kullanılan genç Thanos görselleri, karakterin Marvel Evreni'ne döneceği iddialarını güçlendiriyor.

Yönetmenliğini Chloé Zhao'un yaptığı, başrollerini Angelina Jolie, Richard Madden, Kumail Nanjiani, Lauren Ridloff, Brian Tyree Henry, Salma Hayek, Don Lee ve Lia McHugh'un paylaştığı The Eternals, 12 Șubat 2021 tarihinde vizyona girecek.

Film, tıpkı çizgi romanında olduğu gibi fantastik güçlere ve çok uzun yaşamlara sahip olan eski bir insan ırkını konu alacak.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal