TGRT kapatılacak mı? Sosyal medyada gündem oldu! TGRT kapatılacak iddiası

Sedat Peker'in dün gerçekleştirdiği paylaşımlar sonrasında, TGRT'nin kapatılıp kapatılmayacağı konusu merak edilmeye başlandı. Sosyal medyada gündem olan TGRT kapatılacak mı? sorusunun yanıtı araştırılırken aynı zamanda bu iddialara ilişkin yanıtlarda yakından takip ediliyor.

27.06.2022-13:22 - (Son Güncelleme: 27.06.2022-13:22) TGRT kapatılacak mı? Sosyal medyada gündem oldu! TGRT kapatılacak iddiası

Sedat Peker, sosyal medya hesabından bir video yayınlamış ve cinsel içerikli vi,deoda ise AK partili İzmir milletvekili adayı ve TGRT'nin CEO'su Prof Dr. Rasim Kaan Aytoğu'nun olduğu iddia edilmişti. Sosyal medyaya bomba gibi düşen bu iddilar sonrası da İhlas Holding bünyesinde olan TGRT'nin kapatılıp kapatılmayacağı merak konusu oldu.

TGRT kapatılacak mı?

Prof Dr. Rasim Kaan Aytoğu

Sedat Peker tarafından yapılan paylaşımlar sonrasında sosyal medya kullanıcıları, TGRT'nin gidişatı konusunda araştırma yapmaya başladılar. Konu sosyal medyada gündem olurken, bazı kullanıcılar TGRT'nin kapatılacağı iddiasında bulundular.

Yaşanan olaylar ve gelişmeler sonrasında konuyla ilgili meraklı bekleyiş devam ederken TGRT'nin resmi sosyal medya hesaplarından konuyla ilgili net bir açıklama gelmediği görüldü.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal