TFF’den son dakika açıklaması: O isim istifa etti!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Video Yardımcı Hakem (VAR) sisteminden sorumlu Hakemler Kurulu (MHK) Başkan Vekili Tolga Özkalfa'nın istifasını resmen açıkladı. Yapılan açıklamada, Tolga Özkalfa'nın istifasının kabul edildiği ve yerine Cem Satman'ın atandığı belirtildi.

28.02.2024-12:09 - (Son Güncelleme: 28.02.2024-15:47) TFF’den son dakika açıklaması: O isim istifa etti!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Video Yardımcı Hakem (VAR) sisteminden sorumlu Hakemler Kurulu (MHK) Başkan Vekili ve Profesyonel Müsabaka İcra Kurulu Üyesi Tolga Özkalfa'nın istifa ettiğini resmen duyurdu. Yapılan açıklamada, Özkalfa'nın istifasının kabul edildiği ve yerine Cem Satman'ın getirildiği belirtildi.

Bu değişikliğin MHK içinde önemli bir görevi etkilediği vurgulanarak şu açıklama yapıldı:

"VAR'dan sorumlu MHK Başkan Vekili, Profesyonel Müsabaka İcra Kurulu Üyesi Tolga Özkalfa görevinden istifa etmiştir. Tolga Özkalfa'ya teşekkür ediyor, bundan sonraki hayatında başarılar diliyoruz.

Görevinden istifa eden Tolga Özkalfa yerine VAR'dan sorumlu MHK Üyeliği görevine Dr. Cem Satman getirilmiştir. Dr. Cem Satman'a yeni görevinde başarılar diliyoruz."

Cem Satman kimdir?

Cem Satman, 1976 yılında Ankara'da doğmuş ve futbol kariyerine Ankara Demirspor altyapısında başlamıştır. Ankara Üniversitesi'nde Beden Eğitimi ve Spor Lisans, Eğitim Bilimleri Fakültesi'nde Eğitim Psikolojisi alanında Yüksek Lisans ve Doktora derecelerine sahiptir. Ayrıca, İngiltere'de dil eğitimi de almıştır.

14 yıldan fazla bir süredir Beden Eğitimi Öğretmenliği yapmakta olan Dr. Cem Satman, aynı zamanda Süper Lig ve FIFA Yardımcı Hakemliği görevlerini üstlenmiştir. Futbol hakemliği, eğitim ve eğitim psikolojisi konularında çeviri ve yazıları bulunmaktadır. TFF bünyesinde çalışan UEFA Fitness Direktörü Werner Helsen'in fitness ekibinde de yer almaktadır. Evli ve bir çocuk babasıdır.

Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal