TFF'den Küme Düşme Açıklaması

Spor Toto Süper Lig'de son haftalara yaklaşılmışken en çok merak edilen konulardan biri olan küme düşmenin olup olmayacağı ile ilgili TFF Başkanı Nihat Özdemir'den açıklama geldi.

29.04.2021-14:04 - (Son Güncelleme: 29.04.2021-14:04) TFF'den Küme Düşme Açıklaması

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, yapmış olduğu açıklamalarda ;

TAKIMLARIMIZ İYİ SONUÇLAR ALMAYA ÇALIŞSIN

Bu liglerin statüsü, oyunun kuralları var. Geçen sezonun sonunda pandemi nedeniyle küme düşmenin durdurulması kararı bir iyi niyet örneğiydi. Ama bu yıl da düşmenin kaldırılması çok yanlış olur. Böyle yanlışlar yapmaya hakkımz yok. Newton kanunları kadar kesin bir gerçek var ortada: tıpkı yer çekimi gibi, küme düşme de bir gerçektir ve olacaktır. Kulüpler kulis yapacağına son haftalarda daha niyi sonuçlar almaya çalışsınlar. Süper Lig zor şartlara rağmen hızla yürüyor. Bakın zirvede ve son sıralarda müthiş maçlar oynanıyor. Hem şampiyonşluk hem de ligde kalma mücadelesi için tüm kulüplerimize, değerli kanlara, teknik adamlarımıza ve futbolcu evlatlarımıza teşekkür borçluyuz.

HAKEM TARTIŞMALARI İLE İLGİLİ

Unutulan bir şey var: Bu sezon üç hakemimiz, Cüneyt Çakır, Halil Umut Meler, Ali Palabıyık, Şampiyonlar Ligi'nde başarıyla maç yönettiler. Cüneyt Çakır, UEFA'nın 18 elit hakemi arasındaki yerini korudu. Merkez Hakem Kurulumuz da hakemlerin sşu sıkışık ortamda en iyi, en doğru kararrlarla her türlü yorgunluğunu göze alarak maç yönetmesine, hafta içindeki eğitim toplantılarına önem veriyor. Onların sağlığı ve başarısı için çok duyarlı davranıyor. Hakemlerimize de teşekkür ediyoruz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal