TFF’de Ayrılık Var! Resmi Siteden Duyuruldu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), resmi sitesinden yaptığı açıklama ile Merkez Hakem Kurulu (MHK) Danışmanı Roberto Rosetti’nin görevinden ayrıldığını duyurdu.

06.08.2018-17:42 - (Son Güncelleme: 06.08.2018-17:40) TFF’de Ayrılık Var! Resmi Siteden Duyuruldu

TFF tarafından yapılan açıklamada, Roberto Rosetti'nin, Pierluigi Collina'nın yerine UEFA Hakem Komitesi Başkanlığı görevine getirilmesinden dolayı 2 seneden beri devam ettiği MHK Danışmanlığı görevinden ayrıldığı bildirildi.

MHK Danışmanlığı dışında FIFA Video Yardımcı Hakem (VAR) Direktörü de olan eski İtalyan hakemin, dün TFF'nin Riva'daki tesislerinde MHK Başkanı Yusuf Namoğlu, kurul üyeleri ve Spor Toto Süper Lig hakemlerine, Dünya Kupası final karşılaşmalarındaki VAR uygulamalarına ilişkin sunumunun ardından veda ettiği belirtildi.

TFF'nin resmi internet sitesinde açıklamalarına yer verilen Rosetti, görev yaptığı süre içerisinde TFF ve MHK ile harika bir iş birliği gerçekleştirdiğini, görevinden iyi ilişkiler içinde ayrıldığını ifade etti.

Türk hakemleri takip etmeyi sürdüreceğini vurgulayan Rosetti, Yusuf Namoğlu ile sürekli irtibat halinde olarak gelişmelerle ilgili bilgi alacağını kaydetti. Riva'daki VAR Merkezi'ni de ziyarette bulunan Roberto Rosetti, buranın gördükleri arasında en iyisi olduğunun altını çizerek yeni sezon öncesi hakemlere başarı dileklerinde bulundu.

MHK Başkanı Yusuf Namoğlu ise, 2 sene beraber çalışmış olmaktan dolayı memnuniyet duydukları Roberto Rosetti’nin bilgi ve tecrübelerinden en yüksek düzeyde faydalanıldığını aktardı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal