TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi olaylı derbi hakkında konuştu

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nunverdiği iftar yemeğinde olaylı Trabzonspor- Fenerbahçe derbisi hakkında konuştu. İşte detaylar...

20.03.2024-23:54 - (Son Güncelleme: 20.03.2024-23:54)

Trendyol Süper Lig, Trendyol 1. Lig, TFF 2. ve TFF 3. Lig kulüp başkan ve yöneticileri, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi başkanlığındaki Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun bu akşamki iftar yemeğinde bir araya geldi ve olaylı derbi hakkında da açıklamalarda bulundu.

“Terör ve şiddete karşı uyanık olmanızı rica ediyorum”

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında 17 Mart'ta oynanan maçta yaşanan olaylara ilişkin konuşan Büyükekşi "Bu mübarek günlerde, özellikle hafta sonu oynanan maçta maalesef istemediğimiz olaylarla karşılaştık. İki kulübümüze de geçmiş olsun diyoruz. Türkiye'nin bu mübarek Ramazan ayında dostluk, sevgi ve kardeşliğe çok ihtiyacı var. Hepimizin bu konuda tüm profesyonel, amatör liglerde daha dikkatli olması gerekiyor. Taraftarlar iki dudağımızdan çıkacak sözlere çok itibar ediyor, onları yönlendiriyoruz. Bu yüzden söylemlerimizde daha dikkatli davranmamız gerekiyor. Neticede futbol bir temaşa oyunu, dostluk, kardeşliğe çağrı yapan oyun. Keyif alınması gereken bir oyun. Bizim de sizden ricamız gençlerimizi, özellikle bu konuda, mutlaka holiganlığa karşı, şiddete karşı, teröre karşı uyanık olmaya davet etmemiz lazım. Ben ve Yönetim Kurulumuz bu gece sizlerle beraber olmaktan dolayı memnuniyet duyuyoruz. Geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyoruz, sağ olun var olun. Allah kabul etsin" dedi.


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal