Texas kameraya yakalanan gizemli yaratık ne? Texas hayvanat bahçesinde kafa karıştıran görüntü

Texas'ta bulunan bir hayvanat bahçesinde güvenlik kamerasına takılan gizemli yaratık korku saldı. Kamera görüntülerini görenler gizemli yaratığın ne olduğunu anlayamadı.

21.06.2022-20:56 - (Son Güncelleme: 21.06.2022-20:56) Texas kameraya yakalanan gizemli yaratık ne? Texas hayvanat bahçesinde kafa karıştıran görüntü

Texas'ta hayvanat bahçesi kameralarına yansıyan görüntü şaşkınlık oluşturdu. Görüntülerde, bir çitin etrafında dolaşan figürün iki kolu ve iki bacağı olduğu görünüyor. Ancak yine de kimse bu cismin ne olduğunu çözemiyor.

Görüntülerin 21 Mayıs saat 01:25'te çekildiği anlaşılıyor. Belediye tarafından paylaşılan fotoğrafın altına "Geceleri yürümeyi seven garip şapkalı bir kişi mi? Bir chupacabra mı? Bu UAO- Tanımlanamayan Amarillo Nesnesinin ne olabileceği hakkında bir fikriniz var mı?" notu düşüldü.

 texas hayvanat bahçesinde görülen gizemli yaratık

Kan içen efsanevi bir yaratık!

Sosyal medyadaki kullanıcılar, yaptıkları yorumlarla şaşırttı. Görüntülerdeki yaratık için çitlerin üstünden atlayan bir çakalda vaşaka, Sonic the Hedgehog'dan Elvis'e kadar farklı yorumlar yapıldı.

Amarillo Parklar ve Rekreasyon Müdürü Michael Kashuba, bir kanala yaptığı açıklamada görüntülerin gerçek olduğunu belirtti. 

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal