Tesla’ya rakip olmak için geliyor: Xiaomi SU7 fiyatı ne kadar olacak?

Xiaomi’nin kurucu CEO’su Lei Jun, yeni araçları SU7 elektrikli otomobil modelinin satış fiyatını açıkladı. Jun, yeni otomobilin Tesla modellerine rakip olacak seviyede olduğunu belirtti. Peki Xiaomi standart SU7 fiyatı ne kadar olacak? İşte detaylar…

29.03.2024-10:36 - (Son Güncelleme: 29.03.2024-17:02)

Akıllı telefon pazarındaki başarısıyla dikkat çeken Xiaomi, elektrikli otomobil pazarına da etkili bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Çinli teknoloji şirketinin yeni ürettiği sportif elektrikli otomobil modeli SU7’nin Porsche’dan ilham alınarak tasarlandığı ve Tesla araçlarına rakip olacağı belirtiliyor. Peki Xiaomi standart SU7 fiyatı ne kadar olacak?

Xiaomi standart SU7 fiyatı ne kadar olacak?

Xiaomi'nin CEO'su ve Kurucusu Lei Jun, iki saatlik bir etkinlikte SU7 elektrikli otomobil modellerinin fiyatlarını açıkladı. Standart SU7 modeli 215.900 yuan, Pro ve Maksimum versiyonları ise sırasıyla 245.900 yuan ve 299.900 yuan fiyatla satılacak. Lei Jun, standart SU7'nin Tesla'nın Model 3'ünden 30 bin yuan daha uygun olduğunu belirtti. Ayrıca, SU7'nin Tesla ve Porsche modellerine göre birçok özelliğiyle öne çıktığını da vurguladı.

Tesla’ya rakip olmak için geliyor: Xiaomi SU7 fiyatı ne kadar olacak?

Xiaomi'nin akıllı telefonlarıyla tanınan şirketi, SU7 için sipariş almaya başladığını duyurdu. Etkinlik başladıktan sadece 27 dakika sonra 50 bin sipariş aldıkları açıklandı. Standart ve Max modellerinin Nisan ayının sonunda, Pro modellerinin ise Mayıs ayının sonunda teslim edileceği belirtildi.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal