27.12.2021-10:36 (Son Güncelleme:27.12.2021-11:16)


1

Şu sıralar reyting rekorları kıran Teşkilat dizisinde Ceren karakterine can veren Ezgi Eyüboğlu'nun daha önce birçok başarılı dizide rol aldığını biliyor musunuz?



2

Kalbim Seni Seçti dizisiyle tanıdığıız Ezgi Eyüboğlu, kardeş olduklarından haber olmayan iki gencin aşık olduğunu kadını canlandırıyor. Ağır duygu geçişlerinin olduğunu dizide performansı ile dikkat çeken Eyiboğlu, adından söz ettirmeye başladı.



3

Daha sonrasında adalet dağıtıcılığını üstlenen bir grup hırsızın hikayesini konu alan Ulan İstanbul dizisinde rol alan ve hayatı değişen Ezgi Eyüboğlu, burada rol aşkı olan Kaan Yıldırım ile gerçekte de aşk yaşamaya başlamıştı.



4

Diziden sonra aşkları tam gaz devam eden ikili, daha sonra ilişkilerini nikah masasına taşımış ve sade bir düğünle dünya evine girmişlerdi.



5

Evlilikleri uzun ömürlü olmayan çift, geçtiğimiz senelerde ayrılmış ve magazin gündemini uzun bir süre meşkul etmişlerdi.



6

Daha sonra dönem dizilerinin şahı olarak adlandırılan Muhteşem Yüzyıl'da karşımıza çıkan Ezgi Eyüboğlu, performansı ile yine dikkatleri üzerine çekti.



7

Burak Özçivit ve Mehmet Günsür gibi isimlerle oynayan Eyüboğlu, Aybige Hatun rolü ile oldukça sevilmişti.



8

Son olarak Teşkilat dizisinin Ceren'i olarakkarşımıza çıkan Ezgi Eyüboğlu, güzelliği ve performansı ile izleyiciyi büyülemeye devam ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr