Teşkilat Pınar öldü mü, diziden ayrıldı mı? Ezgi Şenler Teşkilat'a veda mı etti? Teşkilat Pınar diziye veda etti

Teşkilat dizisinde Pınar karakterine hayat veren Ezgi Şenler’in diziye veda ettiği iddia edildi. Peki Teşkilat Pınar öldü mü, diziden ayrıldı mı? Ezgi Şenler Teşkilat'a veda mı etti? Konu hakkında son gelişmeler haberimizde...

30.05.2022-09:52 - (Son Güncelleme: 30.05.2022-09:52) Teşkilat Pınar öldü mü, diziden ayrıldı mı? Ezgi Şenler Teşkilat'a veda mı etti? Teşkilat Pınar diziye veda etti

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Teşkilat’ta sezon finali öncesinde ayrılık kervanına bir ismin daha eklendiği iddia edildi. Ortaya atılan iddialara göre Teşkilat dizisinde Pınar karakterine hayat veren güzel oyuncu Ezgi Şenler yapımdan ayrıldı. Hayranları bu iddiaları üzüntüyle öğrenirken konu hakkındaki araştırmalar ise hız kazandı. Peki Teşkilat Pınar öldü mü, diziden ayrıldı mı? Ezgi Şenler Teşkilat'a veda mı etti?

Teşkilat Pınar öldü mü, diziden ayrıldı mı?

İddialı dizi Teşkilat’ta bir Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ajanı olan Pınar karakterini canlandıran güzel oyuncu Ezgi Şenler, yapımdan ayrıldığı iddialarını doğruladı. Başarılı oyuncu Teşkilat’ta canlandırdığı Pınar karakterine veda ettiğini şu sözlerle duyurdu:

"Yanımda olan, her pazar bizimle ekran başında olan herkese canım teşkilat ekibine ve Ankara’da kurduğumuz aileme çook teşekkür ederim. Emeklerimize sağlık Hatam olduysa affola… Hoşça kal Pınar… "

Teşkilat Pınar

Teşkilat son bölümde neler oldu?

Yıldırım’ın yakalanmasıyla beraber Şirket’in faaliyetlerine ait olan belgelerle beraber büyük bir operasyon hazırlığı başlatılır. Kayıplarının yasını tutan ekip üyeleri karışık duygular yaşarken, Şirket’i ortadan kaldırmaları halinde ailelerine kavuşacak olmanın heyecanını hisseder. Serdar ise tüm bu olanların ardından Zehra sayesinde uzun süre sonra geleceği umutla bakmaya cesaret etmeye başlar.

Serdar ile Zehra çıkacakları büyük görev öncesinde her zamankinden daha yakınlaşırlar. Yıldırım ile ilgili kritik istihbarat bilgileri ele geçiren ekip, operasyonun ilk adımını atar. Yeni bir hayata başlamak isteyen ekibin ödeyecekleri bedelden haberi yoktur. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal