Teşkilat Dizisinin Setinde Büyük Kriz: Ünlü Oyuncu Deniz Baysal Hüngür Hüngür Ağladı!

Ekranların sevilen oyuncusu Deniz Baysal, katıldığı programda kendisiyle ilgili bilinmeyen yönlerini itiraf etti. İşte habere ilişkin o detaylar…

04.02.2022-17:36 - (Son Güncelleme: 04.02.2022-17:36)

Yer aldığı birçok dizi ve filmde göstermiş olduğu oyunculuk performanslarıyla akıllara kazınan başarılı oyuncu Deniz Baysal, meslektaşı İbrahim Selim’in programına konuk olarak gitti. Youtube’da yayınlanan ‘’İbrahim Selim ile Bu Gece’’ isimli programda her hafta sanat camiasından bir kişiyi konuk olarak programına alan ünlü oyuncu İbrahim Selim’in bu haftaki konuğu meslektaşı Deniz Baysal oldu. Kariyeri ve özel hayatıyla ilgili bilinmeyen noktalara değinen ünlü oyuncu, şu sıralar ekranların en sevilen dizileri arasında yer alan Teşkilat dizisi ile ekranlara geliyor. Fazilet Hanım ve Kızları, Kaçak Gelinler, 7. Koğuştaki Mucize, Söz, Rüzgarın Kalbi, Derin Sular, Hizmetçiler, Beyaz Yalan gibi hem televizyon ekranlarında hem de beyaz perdede çok beğenilen filmlerde yer alan güzel oyuncu ilk dizi görüşmesiyle ilgili detayları programda anlattı. Ünlü oyuncu; ‘’İlk dizi görüşmene burun sargınla gitmişsin, doğru mu?’’ sorusu üzerine güzel oyuncu; ‘’İlk ajans görüşmeme öyle gittim. Zekeriya Hocalar aradı; ‘İzmir’de bir ajans açılmış, ekip arkadaşların geliyor, sen de geleceksin’ dedi. Burnumda sargı var, her yerim ödem. ‘Hocam nasıl geleyim?’ dedim. ‘Ben senin için bu kadar uğraştım, nasıl gelmezsin?’ dedi ve ben o halde gittim. Ajanstakiler ‘Sargın çıkınca bir daha gel’ dedi’’ şeklinde anlattığı hikayesiyle herkesi şaşırttı.

BAYSAL: SARILDIK HALLETTİK

Ünlü oyuncu İbrahim Selim’in; ‘’En son ne zaman birinin gönlünü aldın?’’ sorusu üzerine güzel oyuncu Deniz Baysal bir itirafta bulundu. Geçtiğimiz günlerde ekipten bir arkadaşının kalbini kırdığını fakat daha sonrasında bunu telafi ettiğini belirten ünlü oyuncu; ‘’Daha yeni. Kostümle ilgili bir sıkıntı çıktı, ters bir anımdı. Sevdiğim bir ekip arkadaşımla aramda öyle bir an yaşandı. Hüngür hüngür ağladım. Sonra sarıldık, hallettik’’ diyerek yaptığı hatanın ardından göstermiş olduğu davranış nedeniyle de takdir topladı. 

deniz baysal

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal