Teşkilat Dizisi Hangi Günler Yayınlanıyor?

TRT 1'in büyük bir ilgi ile izlenen dizisi Teşkilat, dün akşam yeni bölümüyle ekranlara geldi. Yeni dizinin yayın tarihi izleyiciler tarafından merak edilir oldu. Peki Teşkilat dizisi hangi günler yayınlanıyor?

15.03.2021-08:53 - (Son Güncelleme: 15.03.2021-08:53) Teşkilat Dizisi Hangi Günler Yayınlanıyor?

Başrollerinde Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal'ın yer aldığı Teşkilat dizisinin hangi günler yayınlandığı merak konusu oldu. Teşkilat dizisi izleyicisi ile pazar akşamları buluşuyor. 

TEŞKİLAT 2. BÖLMÜNDE NELER OLDU? 

Sevgilisi Ceren’den büyük bir darbe alan ve diğer yandan da nasıl bir kumpas içerisinde olduğunu düşünmeye başlayan Serdar büyük bir yol ayrımı içerisindedir. Uçak kazasının hemen sonrasında ekip üyelerinin resmi olarak vefat haberleri ailelere ulaşır. Bu haberle birlikte aileler soluğu Mete’nin yanında alır.

Mete istemeden de olsa acı haberi verirken ekip üyeleri de aldıkları bu kararı kendileri içerisinde sorgular. İç güvenlik sorgusunu atlatan Serdar, Mete’nin talimatı ile birlikte Ceren’le ilişkisine devam etmek durumunda kalır. Ceren’den öğrendiği kritik bilgiler sonrasında Serdar oldukça öfkelidir.

SİHA saldırısı gerçekleştiren Pascal’ın peşine düşen ekip canla başla çalışmaya devam ederken Serdar da yeni ekip arkadaşlarıyla tanışır. Mete de bu esnada Serdar’ın ekibe dahil olduğunu söylerken ilk tepkiyi Zehra gösterir. Şehit olan mühendislerin kanını yerde bırakmak istemeyen ekip üyeleri de Pascal’ı yakalamaya yeminlidir.

TEŞKİLAT HANGİ GÜNLER YAYINLANIYOR? 

Teşkilat dizisi her pazar akşamı TRT 1 ekranlarında yayınlanıyor. 14 Mart Pazar akşamında Teşkilat dizisinin yeni bölümleri her hafta izleyici tarafından merakla bekleniyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal