07.10.2021-17:28 (Son Güncelleme:07.10.2021-18:12)


1

EBRU SEVER TÜRK NERELİ?

EBRU SEVER TÜRK NERELİ?

6 Haziran 1986 doğumlu Ebru Sever Türk, 35 yaşında ve ikiz burcu. Youtube’da kendi adıyla kanalı bulunan fenomen, Rizelidir. 8 kardeşli bir ailede büyüyen sosyal medya fenomeni, 15 yıllık evli.



2

Aynı zamanda 15 yaşında bir oğlu da bulunan Sever Türk’ün eşi Ahmet Türk’tür. Ahmet Türk aynı zamanda Tevalli Bahçe Mobilyalarının sahibidir ve eşi gibi Rize doğumludur.



3

EBRU SEVER TÜRK AÇILDI MI?

EBRU SEVER TÜRK AÇILDI MI?

Tesettür giyimin en bilindik yüzlerinden biri olan Ebru Sever Türk, bugün paylaştığı Instagram hikayesiyle tüm takipçilerini şok etti. Yüzlerce Instagram postunu bir anda silen Ebru Sever Türk, acaba açılıyor mu? sorusunu tüm hayranlarına sordurmuştu.



4

Fotoğraflarına kısıtlı yorum özelliği getiren Sever Türk, yine de magazinden kaçamadı. Bazı sayfalar tarafından hikayelerinin ekran görüntüsü alınan fenomen hakkında bomba bir iddia geldi. Uzun zamandır açık olduğunu ama rahat hissetmediği için katıldığı organizasyonlarda tesettüre büründüğü iddia edildi.



5

Tüm tesettürlü fotoğraflarını silip açık fotoğraflarını paylaşması takipçilerinden tepki çekti. Tesettür giyimin en büyük yüzlerinden biri olan Ebru Sever Türk, marka yüzü olmaya devam edip etmeyeceği henüz merak konusu.



6

Tüm fotoğraflarını kaldırınca hayranlarının tepkisini çeken sosyal medya fenomeni, attığı Instagram hikayesiyle herkesi şok etti. Türbandan çıktığını belli eden Sever Türk, sarı saçlarıyla herkesi şaşırttı. Takipçileri tarafından büyük tepki alan Ebru Sever Türk, instagram hesabını gizlemeyi tercih etti. Daha fazla kötü yorum istemediğini söyleyen fenomen, hesabını gizleme kararı aldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr