Terör örgütü PKK'nın siyasi kolu HDP'den yürüyüş açıklaması geldi!

Terör örgütü PKK'nın siyasi kolu HDP'den yapılan açıklamaya göre "Bütün Türkiye halklarını, kadınları, gençleri, derdi demokratikleşme olan herkesi 12 Haziran’da tecrit siyasetine karşı özgürlüğü savunmak için yürüyüşe çağırıyoruz." ifadelerine yer verildi.

10.06.2022-11:38 - (Son Güncelleme: 10.06.2022-11:38) Terör örgütü PKK'nın siyasi kolu HDP'den yürüyüş açıklaması geldi!

HDP, terörist başı Abdullah Öcalan'a 'özgürlük' için Bursa'da bir yürüyüş düzenleyeceklerini açıkladı. Terör örgütü PKK'nın siyasi kolu HDP'den yapılan açıklamaya göre  "Bütün Türkiye halklarını, kadınları, gençleri, derdi demokratikleşme olan herkesi 12 Haziran’da tecrit siyasetine karşı özgürlüğü savunmak için yürüyüşe çağırıyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Terör örgütü PKK'nın siyasi kolu HDP'den açıklama geldi

Terör örgütü PKK'nın siyasi kolu HDP, terörist başı Abdullah Öcalan'a 'özgürlük' için Bursa'nın Gemlik ilçesinde bir yürüyüş düzenleyeceklerini açıkladı. Partiden yapılan açıklamada, "Bütün Türkiye halklarını, kadınları, gençleri, derdi demokratikleşme olan herkesi 12 Haziran’da tecrit siyasetine karşı özgürlüğü savunmak için yürüyüşe çağırıyoruz." ifadelerine yer verildi.

F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Cezaevinde tutuklu bulunuyor

Terörist başı Öcalan, Bursa sınırları içerisinde bulunan İmralı Adası'ndaki F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Cezaevinde tutuklu bulunuyor.

Ertuğ Güveniş
ertugguvenıs@outlook.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal