30.01.2024-15:58 (Son Güncelleme:30.01.2024-15:58)


1

Ünlü şarkıcı Teoman saplantılı bir hayranı sebebiyle korkuya kapıldı. Ev adresini öğrenerek yakın civarlarda pusuya yatan şahıs, Teoman'ın can güvenliğini tehlikeye atınca, ünlü şarkıcı adli yollara başvurdu.



2

Sosyal medya üzerinden Teoman'ı taciz eden saplantılı hayran, bununla da kalmadı onu takip etti. Ünlü isim, takıntılı hayranı oturduğu mahallede, bakkalda, markette, her yerde karşısına çıkınca soluğu savcılıkta aldı.



3

Teoman, ev adresini öğrenerek sürekli kendisini taciz eden A.A. isimli kişiyi savcılığa şikayette bulundu.



4

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na "Can güvenliğim tehlikede" diyerek suç duyurusunda bulunan Teoman, bir süredir A.A. isimli kadından tacize varan mesajlar alıyormuş.



5

Hatta sosyal medya hesabından soyadını Teoman'ın soyadı olan Yakupoğlu olarak değiştiren kadın, ünlü şarkıcının ev adresini dahi öğrenerek adeta pusuya yatmış. A.A., Teoman'ın paylaşımlarının altına "Cumartesi geleceğim, evde ol", "Canım seni görmek istiyor" gibi yorumlar atmış.



6

Aynı kişi daha önce Teoman'ı şoförüyle ilgili olarak "Serkan Koç'u dizginle, yoksa sen bilirsin" şeklinde tehdit etmişti.



7

Cinsel içerikli beyanlarla asılsız iddialarda bulunan saplantılı hayranın aleyhinde korunma kararı var ancak yine de tacizlerini sürdürüyor. A.A., "Hakim bey bu şahsın beni kendine aşık etmeye çalışması çok aşikar. Nikâh şahidim olur musunuz?" diye konuştu.



8

Teoman'ın avukatı, şikayet dilekçesinde "Şüpheli, ısrarlı ve planlı şekilde müvekkilin huzur ve sükûnunu bozmuştur. Müvekkili ısrarla takip eden A.A'nın bu davranışı taciz boyutuna ulaşmıştır. Müvekkil, dışarıya çıktığında sürekli A.A. ile karşılaşma korkusu içinde yaşamaktadır. Sürekli izlenildiği düşüncesine giren müvekkil, can güvenliğinden ciddi derecede endişe duymaktadır. Bu nedenle kendisinden şikâyetçiyiz" ifadelerine yer verdi. Konuya ilişkin savcılık tarafından soruşturma başlatıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr