21.06.2021-16:10 (Son Güncelleme:30.12.2021-13:05)


1

Teoman Kumbaracıbaşı, 2014 yılına geldiğinde hayatının dönüm noktasını yaşadı.



2

Ünlü oyuncu kurmuş olduğu düzeni bozarak pazarda reçel satmaya başladı.



3

Teoman Kumbaracıbaşı, yaşadığı şu cümleler ile anlatıyor: “Annem küçüklüğümden beri yapar, benim oğlum olunca ben de ona yapmaya başladım. Şu anda süt reçeli yapmaktan, pazarda insanlarla birlikte olmaktan, yaptığım şeyin beğenilmesinden, çocukların özellikle içinde hiç katkı maddesi olmayan bir şey yemesinden çok zevk alıyorum. Pazarda gerçek bir hayat var.”



4

Müzik yapmaya ve sahne almaya devam eden Teoman Kumbaracıbaşı, “Hoşuma giden, kalbimden geçen şeyi yapıyorum. Bu bütünlüklü bir şey, dizi çekerken de aynı şeyi hissediyorum, tiyatroda oynarken de, müziğimi çalarken de... Ne yaptığınızın bir önemi yok ki, nasıl yaptığınızın önemi var. 38 yaşında müziğe başladım, iki albüm yaptım, çok sıklıkla da konser veriyorum. O da çok emek istiyor, aynen süt reçeli gibi, oyunculuk gibi... Yaşım ilerledikçe küçük yaşamayı öğrenmeye başladım. Küçücük bir evde yaşıyorum ama bu evde her şeye yer var. Sohbet de edebiliriz, bir şeyler de üretebiliriz, küçücük bir mutfaktan bir iş kurabiliriz. Umutsuzluğa yer yok, umutsuz olmak için sebebimiz yok. Elimiz ayağımız tutuyorsa, gözümüz görüyorsa, kafamız çalışıyorsa umutsuzluğa düşmemeliyiz.”



5

Oyuncu minimalizmin ona mutluluk verdiğini şu sözlerle ifade ediyor, “Zaten büyük bir hayat yaşamıyordum ama şimdi her hafta daha az şeyle yetinmeyi öğreniyorum. Pazar da aslında bu kişilik gelişimi konusunda bana çok önemli bilgiler sağladı. Bileğinin hakkıyla orada her şey.”



6



7



8

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr